Platforma dua.com | Lidhim njerëzit në mbarë botën.

Ne po ndryshojmë mënyrën se si njerëzit dhe komunitetet lidhen, duke ofruar një platformë bashkëkohore, që bazohet në përputhje. Ne synojmë të ofrojmë shërbime pagesash, token dhe mundësi për shoqëri dhe biznes.

Misioni i dua.com është të lidhë komunitetet e fragmentuara, si shqiptarët, që duan të qëndrojnë në kontakt me njëri-tjetrin dhe të gjejnë dashurinë e jetës, miqtë ose partnerët e biznesit. Nëpërmjet dua.com, njerëzit mund të mbrojnë trashëgiminë, kulturën dhe gjuhën e tyre!

iPhoneAndroid

A të mungon shtëpia?

Ne në dua.com aspirojmë t’i bëjmë të gjithë të ndihen si në shtëpi, pa marrë parasysh ku janë! Je një klikim larg nga gjetja e njerëzve tu, pavarësisht se ku jeton! Qëndro i lidhur me njerëz që flasin gjuhën tënde, ndajnë të njëjtën kulturë dhe interesa si ti dhe duan një të ardhme dhe jetë më të mirë!

Ne u ofrojmë njerëzve mundësinë për të krijuar lidhje thelbësore në të gjitha fushat e jetës.

Platforma jonë mundëson përputhje mes njerëzve dhe është themeluar me një objektiv të thjeshtë – t’i ndihmojë njerëzit të gjejnë dashuri, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi.

dua.com është një platformë e specializuar për përputhje, në shërbim të njerëzve anembanë globit. Deri më tani, ne kemi prekur më shumë se 300,000 jetë. Ne fokusohemi në marrëdhëniet serioze mes njerëzve që takohen këtu.

Një përvojë e re për takime

Shkarko aplikacionin dhe gjej partnerin tuaj kudo

Fillim i shpejtë

Regjistrohu me adresën tuaj të e-mailit, numër telefoni ose Facebook. Filloni të lidheni me njerëz të rinj falas.

Kush ju ka pëlqyer?

Shikoni se kush ju ka pëlqyer, pa u përputhur.

Ndrysho vendndodhjen

Eksploroni vende të ndryshme të botës dhe gjeni atje dikë që ju pëlqen.

Optimizo profilin

Sa më shumë informacione që ofroni aq më shumë shanse keni për të gjetur një 'përputhje' perfekte.

Komuniko pa limit

Momentin që e gjeni përputhjen, ju mund të komunikoni pa limit!

Zgjedh gjuhën

Aplikacioni është në dispozicion në 3 gjuhë: shqipe, angleze dhe gjermane.

Misioni ynë është të lidhim njerëzit dhe komunitetet në mbarë botën!

Nga Shqipëria në Zvicër, nga Bullgaria në Gjermani dhe nga Kroacia në Mbretërinë e Bashkuar.
Teknologjia e njohjes së fytyrës

Teknologjia e fuqishme biometrike për njohjen e fytyrës ju jep mundësinë të verifikoni profilin tuaj.

Si një përdorues i besueshëm, jeni në gjendje të filtroni vetëm përdoruesit e tjerë të besueshëm.

Çfarë thonë përdoruesit për aplikaconin tonë?

Njerëz nga e gjitha bota na dërgojnë mesazhe për aplikacionin tonë. Mund ta shikoni vet se çfarë thonë shqiptarët për dua.com.
Bashkohuni me grupin e dua.com në Telegram!

Lidhu me grupin dua.com në Telegram për të bërë pyetje, për të na kontaktuar më shpejt dhe për të ditur lajmet dhe përditësimet më të fundit rreth aplikacionit tonë.

Bashkohu tani!

Shkarko aplikacionin!

dua.com është një platformë që funksionon në bazë të përputhjes mes njerëzve. Krijo një profil dhe fillo të marrësh pëlqime dhe përputhje! Dërgo mesazhe dhe qëndro i lidhur!
Dua_UI_Master_Chat-LikedYou-active-1