dua.com - Help.Biz.Dashuri.Të bashkojmë shqiptarët në mbarë botën.

Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në mbarë botën. Platforma jonë e komunikimit ndihmon anëtarët e saj të takohen, të ndërtojnë një rrjet të fortë komunikimi dhe të përjetojnë eksperiencat më të mira sa i përket njohjeve të dashurisë.

Official Launch : June 2020

dua.com Beta Launch

Qëndroni të informuar

Gjinia

Të fuqizojmë shqiptarët!

Dua u mundëson shqipëtarëve të lidhen me vetbesim, qoftë përmes njohjeve të dashurisë, rrjetëzimit apo duke takuar miq online.

RESPEKT & SIGURI

Ne i japim prioritet mirësjelljes dhe respektit, duke ofruar një komunitet të sigurt online për shqiptarët që të krijojnë marrëdhënie të reja.

Pse dua.com?

Kur ne themeluam Dua-n, kishim në mendje një problem që donim ta zgjidhnim. Edhe pse shqiptarët kishin bërë përparime të mëdha anembanë botën, ende nuk ekzistonte një vend ku mund të lidhej komuniteti i mrekullueshëm mbarë-shqiptar.

Ne jemi duke iu ofruar shqiptarëve mundësinë e mrekullueshme që të krijojnë lidhje të rëndësishme në të gjitha fushat e jetës së tyre, qoftë duke njohur miq të rinj, duke kërkuar një marrëdhënie serioze apo duke zgjeruar rrjetin e tyre profesional.

Dua Ndihmë

Nëse jeni i sapoardhur në një qytet ose po kërkoni të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror?Dua Ndihmë është mënyra më e mirë për të krijuar miqësi të vlefshme.

Dua Njohje Dashurie

Dua Njohje Dashurie, kemi krijuar komunitetin më të madh shqiptar në mbarë botën, për të ndihmuar në ndërtimin e marrëdhënieve serioze që fillojnë me respekt dhe barazi.

Dua Biznes

Mundësi të reja për biznesin dhe karrierën tuaj krijohen atëhere kur zgjeroni rrjetin tuaj. Njihuni me bashkëthemeluesin, investitorin ose distributorin tuaj në Dua Biznes.

Ne kontribojmë

1 % nga të gjitha të ardhurat shkojnë për OJQ-të dhe bamirësitë shqiptare.

Ata gjetën njëri-tjetrin në dua.com

Jemi duke bashkuar mbi 12 milionë shqiptar në mbarë botën. dua.com bashkon shqiptarët nga Kosova me ata në Zvicër, Gjermani dhe Shqipëri. Shqiptarët nga Maqedonia me ata në Londër. Dhe sigurisht, bashkojmë edhe komunitetet lokale. Kërkoni partnerin tuaj kudo, në çdo kohë dhe takojini ata në jetën reale.

Karakteristika që me të vërtetë kanë rëndësi

 • Fraza bindëse.

  Biseda domethënëse dhe argëtuese - personi që fillon bisedën mund të dërgojë vetëm tre mesazhe, pastaj biseda bllokohet. Vetëm nëse pala tjetër i përgjigjet bisedës, ata mund të vazhdojnë të flasin dhe biseda zhbllokohet.

 • Kush ju ka pëlqyer?

  Shikoni se kush ju ka pëlqyer pa bashkëvepruar. Nëse dikush ju ka pëlqyer, do të njoftohesh dhe ai do të shfaqet në profilin tuaj nën menunë “Favourites”.

 • Ndrysho vendndodhjen tënde

  Fluturo rreth botës. Kjo karakteristikë themelore u mundëson përdoruesëve të kërkojnë njerëz të tjerë anembanë botës. Të cilët, udhëtojnë virtualisht nga Prishtina në Zyrih brenda pak sekondash dhe shohin vetëm njerëz nga Zyrihu.

dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com
dua.com

VERIFIKIMI I IDENTITETIT

dua.com përdor teknologji të fuqishme biometrike për njohjen e fytyrës.

Ne u japim përdoruesve mundësinë për të verifikuar profilin e tyre, të jenë përdorues te besueshëm dhe të perdorin filtrin për të parë vetëm përdorues te tjerë të besueshëm.

Kërko. Lidhu. Bisedo. Kudo.

Ajo që na veçon është aftësia jonë për të ndihmuar anëtarët tanë që të krijojnë lidhje cilësore. Profilet dhe karakteristikat tona të personalizuara shkojnë përtej aplikacioneve të tjera, që të ndihmojmë anëtarët e dua.com të lidhen me anëtarë të tjerë të ngjashëm.

Kontrolloni më shumë detaje rreth partnerit tuaj

Në këtë mënyrë kujdesemi që aplikacioni të përmbajë vlera serioze dhe të rëndësishme nga njëri-tjetrin. Dhe mjetet tona të fuqishme të komunikimit ndihmojnë anëtarët të takojnë më shumë njerëz dhe të krijojnë lidhje më domethënëse.

 • Fuqi

  Aplikacioni ynë sjell në duart tuaja të gjitha fuqitë e dua.com.

 • Lidhjet

  Mund të shihni lidhjet, të dërgoni mesazhe dhe të qëndroni në kontakt nga kudo.

 • Suport

  Ne kujdesemi për komunitetin tonë. Jemi këtu për të ndihmuar njëri-tjetrin.

Pyetje të shpeshta

Dëshironi të dini më shumë rreth dua.com?

Misioni ynë është që të lidhim njerëzit në mbarë botën me njëri-tjetrin. Vizioni ynë është të bëhemi ekosistemi më i madh social shqiptar me ndikim pozitiv tek të gjithë shqiptarët nëpër botë.

Tani për tani ju mund të qaseni vetëm përmes programit tonë Beta Testers. Mjafton të na dërgoni adresën tuaj të e-mailit dhe ne do t'ju dërgojmë linkun. Pas lançimit zyrtar, aplikacioni do të jetë i disponueshëm në Google Play Store dhe App Store.

Jeni të mirëpritur të na dërgoni komentet dhe sugjerimet tuaja. Mezi presim të dëgjojmë nga ju, çdo koment apo sugjerim konstruktiv do të na ndihmojë të permiresojmë aplikacionin për secilin prej nesh.

Wow, mahnitëse - po, ju lutem! Na dërgoni idenë tuaj si dhe na shkruani nëse mendoni se ekziston ndonjë karakteristikë që mungon e cila do të ishte e dobishme për të gjithë shqiptarët.

Punoni me ne!

valon@dua.com

Po kërkoni bashkëpunim? Jeni të interesuar për të investuar në dua.com? Dëshironi një demonstrim? Mos hezitoni! Mund të na shkruani në çdo kohë.

Sugjerime

lark@dua.com

Çdo koment/sugjerim është i mirëpritur. Keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me një veçori apo një ide të re? E mrekullueshme, ju lutemi na shkruani!