Aplikacioni që bashkon shqiptarët në mbarë botën

dua.com është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e shqiptareve kudo në botë përmes dashurisë, ndihmës dhe biznesit. Ti mund të sharkosh aplikacionin për takime tani.
iPhoneAndroid

Ne u mundësojmë shqiptarëve që të krijojnë lidhje të rëndësishme në të gjitha aspektet.

dua.com, shërbimi nr.1 në botë i Përputhjeve për Shqiptarët.

 

U themelua me një objektiv të thjeshtë – të ndihmojë njerëzit të gjejnë dashurinë, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi. dua.com është një platformë sociale e specializuar për mblesëri dhe përputhje mes shqiptarëve anembanë globit.

 

Deri më tani kemi prekur më shumë se 300’000 individë. Ne përqendrohemi tek marrëdhëniet serioze mes nuseve dhe dhëndurëve shqiptarë që takohen këtu për martesë.

dua Marketplace ju mbanë më afër vendlindjes

dua Marketplace është adresa që duhet ta kërkojnë gjithë shqiptarët që duan të posedojnë produkte origjinale shqiptare! Ne po tendojmë të bëjmë bashkë në një vend artistë të ndryshëm shqiptarë dhe të sjellim pranë jush produktet e tyre.

 

Duke transportuar kudo në botë, ne sjellim pranë jush një copë të atdheut. Në dua Marketplace ju mund të gjeni veshje me motive shqiptare, piktura që reflektojnë traditnë tonë, gota e pjata që përmbajnë simbole tona, por jo vetëm.

 

Ne punojmë intezivisht që ky Marketplace të pasurohet me produkte të reja, varësisht nga kërkesa e shqiptarëve kudo që ata ndodhen. Prandaj shfletoni dua Marketplace dhe gjeni produktet e duhura për ju dhe njerëzit tuaj!

Vizitoje dua Marketplace
Një përvojë e re për takime

Shkarko aplikacionin dhe gjej partnerin tuaj kudo

Fillim i shpejtë

Regjistrohu me adresën tuaj të e-mailit, numër telefoni ose Facebook. Filloni të lidheni me njerëz të rinj falas.

Kush ju ka pëlqyer?

Shikoni se kush ju ka pëlqyer, pa u përputhur.

Ndrysho vendndodhjen

Eksploroni vende të ndryshme të botës dhe gjeni atje dikë që ju pëlqen.

Optimizo profilin

Sa më shumë informacione që ofroni aq më shumë shanse keni për të gjetur një 'përputhje' perfekte.

Komuniko pa limit

Momentin që e gjeni përputhjen, ju mund të komunikoni pa limit!

Zgjedh gjuhën

Aplikacioni është në dispozicion në 3 gjuhë: shqipe, angleze dhe gjermane.

Misioni ynë është të bashkojmë 12 milion shqiptarë në mbarë botën

Nga Prishtina në Zyrih, nga Tirana në New York dhe nga Shkupi në Paris.
Teknologjia e njohjes së fytyrës

Teknologjia e fuqishme biometrike për njohjen e fytyrës ju jep mundësinë të verifikoni profilin tuaj.

Si një përdorues i besueshëm, jeni në gjendje të filtroni vetëm përdoruesit e tjerë të besueshëm.

Çfarë thonë përdoruesit për aplikaconin tonë?

Njerëz nga e gjitha bota na dërgojnë mesazhe për aplikacionin tonë. Mund ta shikoni vet se çfarë thonë shqiptarët për dua.com.

Shkarkoni aplikacionin

dua.com është aplikacioni numër një për takime të femrave dhe meshkujve beqarë shqiptarë, të cilët duan të gjejnë partnerin e tyre të jetës. Shiko me kë përputhesh, dërgo mesazhe dhe qëndro në kontakt.