dua.com - Aplikacioni për takime shqiptare në Vevey

dua.com është aplikacioni më i mirë në Vevey për takime dhe martesa mes shqiptarëve.

Shumë përdorues kërkojnë lidhje serioze përmes këtij aplikacioni.

Shkarkoje tani aplikacionin dhe lidhu me shqiptarët që janë në kërkim të dashurisë, kudo që ata ndodhen!

dua-marketpalce-ads
dating-app-dua-com-change-location
dating-app-dua-com-searching-for-users
dating-app-dua-com-match-found
dating-app-dua-com-its-a-match

Si shqiptar që jeton në Vevery e ke më të lehtë të gjesh dikë në dua.com! Ky aplikacion e lehtëson jetën romantike për shqiptarët, pa marrë parasysh ku ndodhen ata.

2

‘Të fejuar përmes dua.com, më të lumtur se kurrë’

Në aplikacionin dua.com pëlqimet, bisedat dhe njoftimet mes të rinjëve shqiptarë po ndodhin çdo ditë.

1

Ja se si gjeta dashurinë e jetës time në dua.com!

Vajza na tregon se si gjeti dashurinë e jetës së saj në dua.com – Ka nga ato momente kur kuptojmë se misioni i dua.com për t’i afruar më tepër njerëzit me njëri-tjetrin funksionon vërtet!

3

‘Rinia shqiptare tashmë e ka aplikacionin që i mungonte’

Më në fund rinia shqiptare po ndihet sikur më në fund ka në dorë diçka per të cilën ka pasur nevojë qe një kohë të gjatë.

👐🏼
I downloaded Dua.com from the testing phase and i can say that today the app fuction very good. Its an easy to use app to meet albanians around the world. The team behind the app is always there to help you with anything! I can’t wait for the biz and help part of the app to be added!

Good job guys 👏🏼 😀❤️

Ed. dua.com user
Pefect app, i love it 😍
Lume H. dua.com user
Best spp at the moment, its free and you connect with your ethnic people around the world
Vez dua.com user
GREAT APP I love it ❤
Alisa K. dua.com user
Aplikacion shume I lehte dhe shume fantastic
R. dua.com user
Aplikacioni me i mire shqip 😍
Ben. dua.com user

Ti mund të sharkosh aplikacionin për takime tani.

App StoreGoogle Play