Mirani kërkon Influencera për bashkëpunim!

Programi jonë është krijuar enkas për ty. Eja bëhu pjesë e dua.com Influencer Program, na bëj pjesë të audiencës tënde dhe shpërblehu nga dua për çdo instalim që ti sjell.
Fillo

Suksesi yt varet nga ti!

Postoni sa të dëshironi, krijoni story-t në interesante dhe ndërveproni me ndjekësit tuaj sipas dëshirës suaj.

Për çdo person që instalon aplikacionin e dua.com në telefonin e vet, fale angazhimit me ty si influencer, do të shpërblehesh 0.50 Euro.

A mendon se je gati për të sjellë rezulatet më të zjarrta në dua app?? Ty po të presim!!

Çfarë përfiton ti me pjesëmarrjen tënde?

Si influencer do të marrësh pjesë në eventet eksluzive të ardhshme të dua.com si dhe do të jesh pjesë e listës sonë të të ftuarve.

Sa për tu nxehur do të përfitosh Paketën dua Essential:

  • 1 muaj falas dua Premium
  • 1 Bluzë me dua logo
  • 1 Hoodie ose xhup me dua logo
  • 1 filxhan dua
  • 1 paketë me stikera të dua.com
  • 1 bllok dua

Ky është vetëm fillimi! Rezultati i aktivitetit tënd ka për tu shpërblyer nga dua.com Sa më shumë përsona sjell në dua app aq më tepër do të shpërblehesh!

Apply

Llogarit sa përfiton për çdo Instalim të dua app nga ndjekësit e tu

x 0.5€ =
X

A je i/e interesuar?

Plotëso formularin dhe ne do të kontaktojmë pasi të kemi kontrolluar me kujdes detajet tua.