Aplikacioni që bashkon profesionistët në mbarë botën!

Misioni ynë është të bashkojmë profesionistë e fushave të ndryshme, nga mbarë bota. Lidhuni me profesionistë kudo në botë dhe gjeni kolegë, partnerë të biznesit apo investitorë të ardhshëm. dua.biz do të lancohet më vonë!
dua.biz do të lancohet më vonë!
biz-300x606

Ne u ofrojmë njerëzve mundësinë për të krijuar lidhje thelbësore në të gjitha fushat e jetës.

Platforma jonë mundëson përputhje mes njerëzve dhe është themeluar me një objektiv të thjeshtë – t’i ndihmojë njerëzit të gjejnë dashuri, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi.
dua.com është një platformë e specializuar për përputhje, në shërbim të njerëzve anembanë globit. Deri më tani, ne kemi prekur më shumë se 300,000 jetë. Ne fokusohemi në marrëdhëniet serioze mes njerëzve që takohen këtu.
Një mënyrë e re për tu njohur

Shkarkoni aplikacionin dhe gjeni profesionistë shqiptarë kudo

Fillim i shpejtë

Regjistrohu me adresën tuaj të e-mailit, numër telefoni ose Facebook. Filloni të lidheni me njerëz të rinj falas.

Kush është i interesuar për ju?

Shikoni se kush është i interesuar për ju, pa u përputhur.

Ndryshoni vendndodhjen

Eksploroni vende të ndryshme të botës dhe gjeni atje profesionistë interesantë.

Optimizo profilin

Sa më shumë informacione që ofroni aq më shumë shanse keni për të gjetur një 'përputhje' perfekte.

Komuniko pa limit

Momentin që e gjeni përputhjen, ju mund të komunikoni pa limit!

Zgjedh gjuhën

Aplikacioni është në dispozicion në 3 gjuhë: shqipe, angleze dhe gjermane.

Çfarë thonë përdoruesit për aplikaconin tonë të takimeve online?

Njerëz nga e gjitha bota na dërgojnë mesazhe për aplikacionin tonë. Mund ta shikoni vet se çfarë thonë shqiptarët për dua.com.

dua.biz ofron mundësi të shumta për të gjetur profesionistë shqiptarë

Takoni pronarë biznesesh në Zvicër, lidhuni me investitorë të mundshëm në Amerikë dhe zbuloni freelancer shqiptarë nëpër botë.
telegrafi logo
srf logo
oxygen logo
insajderi logo
Express logo
albinfo logo
bm logo
klankosova logo