100 vitet e kostumeve të Halloween në një video.

Gjatë gjithë vitit,  kanali i YouTube MODE na ka sjellë video përshkrime te 100 viteve të modës për epoka dhe raste të ndryshme  – qoftë modë për meshkuj apo  femra. Këto ditë, një lloj i veçantë të veshjeve është në mendjet e të gjithëve – kostumet e Halloween.

Po pra. Kanali MODE na solli disa frymëzime serioze në videon e tyre të fundit, duke paraqitur kostumet e Halloween në 100 vite për  vetëm 3 minuta.

Në përshkrimin e videos së Mode. thuhet: “Për shekuj me radhë, njerëzit kanë festuar Halloween me kostume që u bene gamë nga ato  të frikshme në ato më të bukura. Sot, në jemi duke rishikuar kostume e Halloween për një dekad, dhe duke përfunduar me një kostum të ri për 2015.”

Hidhni nje sy:

1915

yax7BD

1935

y5jp95

1965

Krn9Gd

Shikoni video e plotë më poshtë.
1995 është viti ynë favorit.  Cili është juaji?

 

Comments are closed.