17 Shenja që ai është definitivisht, pozitivisht, tërësisht i çmendur për ju

Ai ka shumë nevojë për ju

A i keni bërë vetës pyetjen, “a është ai seriozisht për ne?” Është e lehtë të keni ndjenja për një mashkull që jeni në një lidhje dhe pastaj të mendoni nëse ai është në një faqe me ju. Përderisa meshkujt mund të mos dalin dhe ta thëjnë drejtpërdrejtë, ata bëjnë shumë gjëra të njëjta kur ata fillojnë të ju shohin juve si pjesë e tyre të jetës.

Këtu kemi 17 shenja që ai është serioz për ju, pa ndonjë arsyje:

1. Ai ka pasur një bised me ju për të pasur një lidhje të ekskluzive.

Kjo mund të tingëlloj sikur një person pa tru, por “një lidhje e menduar” është e përbashkët – dhe jo diçka që ju dëshironi të dashuroheni. Nëse ai nuk është duke munduar të ketë një lidhje ekskluzive me ju, ai e di se ju mund të takoni dikë tjetër në çdo kohë dhe atij nuk do t’i pengoj shumë.

2. Ai ju respekton mendimin tuaj dhe pyet për atë çdo kohë.

Ai ju dëgjon dhe ju tregon respekt. Atij i kujtohet se çfarë thoni ju dhe e konsideron këshillën tuaj.

3. Ai është i drejtë dhe transparent

Një mashkull i cili fillon të ndjehet serioz për ju do të mundohet të largoj të gjitha gjërat nga tavolina për të mos t’i “komplikoj” gjërat me ju.

4. Ai i paraqet flakën e vjetër

Një mashkull i cili e sheh të ardhmën me ju do të i ndaloj të gjitha kontaktet me ish-at. Ai do të kthej fokusin të tërë tek ju dhe nuk do të lejoj që femrat e tjera të dalin dhe të prishin gjithcka që ju keni.

5. Ai është i lumtur për ju kur ju nuk jeni përreth.

Nëse shoqëria e tij dhe familja flasin se ai nuk po ndalet duke biseduar për ju, kjo është një shenjë që ai ka filluar të ketë ndjenja serioze për ju.

6. Ai dëshiron të ju njoh juve edhe në nivelin më të thellë.

Ai nuk do të qaj nga detajet tuaja që ju i përmendni, dhe ai ka dëshirë të ju dëgjoj juve kur flisni për jetën tuaj të fëmijërisë, dëshirat tuaja dhe kariera juaj. Nëse ju e përmendni një prezentim të madh që e ka pasur në punë, ai do të ju pyetë se si shkoi. Ai kujdeset për çfarë mendoni ose çfarë po kurdisni kur ai nuk është përreth aty.

7. Ai bën plane me ju përpara dhe do ta mbaj atë.

Ai dëshiron të kaloj kohë me ju dhe të sigurohet që ai të mos të prish lidhjen tuaj duke sugjeruar gjithçka në minutat e fundit. Ai nuk ju thërret juve në 2 të natës të bëni gjëra intime. Ai sheh një të ardhme pra si nuk e ka problem të bëj plane me ju në të. Ai do të ju sjell juve në festa ose për një koncert që është në tre muaj ose të kaloj pushimet me ju.

8. Ai do shikoj mënyra të ndryshme që të jeni pjesë e interesit të tij.

Asgjë nuk e bën më të lumtur sesa të bëj aktivitete të preferuara të tij me personin e zemrës. Nëse ai është i interesuar në golf, tenis, etj…ai do të mundohet të ju inkludoj edhe juve.

9. Ai është në një pikë ku jeta e tij është aty ku premtimi mund të funksionoj.

Martesa ose premtimi janë një plan i gjatë, dhe ai është në një pikë të jetës ku ai mund të jetë gati ta konsideroj atë. Ai mund të jetë në një pikë ku ai është gati të lidhet në një lidhje serioze.

10. Ju keni takuar familjen dhe shoqërinë e tij.

Ai nuk ka asnjë arsyje të mos ju njoftoj me familjen dhe shoqërinë e tij. Ai dëshiron të ju tregoj të gjithëve dhe nuk është i frikësuar për reagimet e njerëzve për ju.

11. Ai do të mundohet të ju dhuroj një përshtypje të mirë kur ju e njoftoni atë me njerëzit tuaj.

Një mashkull i cili nuk është serioz ndonjëherë do të vijë me ju të njoftohet me njerëzit tuaj, por përderisa ai e di se nuk do të jetë me ju përgjithmonë ai nuk do të mundohet të ju dhuroj ndonjë mundim për këtë. Një mashkull i cili dëshiron të jetë me ju në një pjesë të gjatë do të bëj gjëra serioze që të njoftohet me personat e rëndësishëm që janë në jetën tuaj.

12. Ai është i durueshëm për të ju pritur juve për një intim psiqik dhe ju lë juve të ja filloni.

Edhe nëse ai ka qenë një mashkull jo serioz në të kaluarën, ai do të jetë në rregull për të i bërë gjërat ngadale. Ju mund të mos ndjeni ndonjë shtypje për të jeni në një shtratë me të përderisa ai do të i kushtoj rëndësi pranisë tuaj. Ai do të kujdeset për ju sikur një femër që e meritoni dhe jo sikur një person që do të qëndroj për një kohë të shkurtër.

13. Ai është me kohë dhe do të siguroj që të kërkoj falje nëse është me vonesë.

Ai nuk të ju lë të prisni. Nëse diçka e bën atë të mbetet vonë, ai do të bëj më të mirën për të ju informuar dhe do të mundohet të bëj gjëra që të kërkoj falje për atë.

14. Ai do të bëj një hapësirë për ju në shtëpin e tij.

Ju nuk do të keni nevojë të brengoseni për të pasur një hapësirë për të lënë brushën. Nëse ai ka pastruar një hapësirë për ju në garderobën e tij, ju do e dini se ai është i kënaqur me ju.

15. Ai kujdeset për lumturin tuaj, mundohet të ju ndihmoj dhe do të jetë aty për ju.

Nëse ju keni nevojë për ndonjë gjë, ai do të jetë personi i duhur. Ai është i interesuar thellësisht për të ju bërë të buzëqeshni në çdo mënyrë që mundet.

16. Ai do të mbajë kontakt me ju në çdo kohë dhe ju nuk do të brengoseni nëse ai zhduket ndokund.

Ai ju dërgon mesazh, thërret, dhe kontakton me ju në çdo mënyrë që tregon që ai është duke menduar për ju.

17. Koha juaj bashkë do të ndjehet e lehtë dhe të lumtur.

Ju kënaqeni bashkë. Ju nuk do të ndjeheni sikur keni ndonjë bised të vështirë ose të forcuar. Ai do të ju ndihmoj që bisedat me të janë të lehta.

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.