20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

Këto janë disa fotografi të kafshëve që ju ndoshta doni ti shikoni nëse doni të jeni një njeri i plotë.

1. Një macë duke i shpjeguar mendimet e saj një lepuri të jointeresuar.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

2. Një macë e rrallë e borës duke e kontrolluar territorin e mërzitur “sepse nuk ka më luftë që ta fitoj“.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

3. Një qenë duke e mbajtur një këlysh në shportë sikur të ishte duke bërë ndonjë gjë normale në botë.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

4. Një fokë duke u bërë sikur të thoshte, “Kush? – Unë!”

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

5. Një “pony” jetim shokë i të cilit është një arushë lodër me emrin Button.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

6. Një lepur serioz i cili poashtu ka të veshur mbathje në formë të lepurit.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

7. Një qenë i cili ka marrë “ditë të sëmurë” për të kaluar kohën me penguinin e tij.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

8. Një arush i vogël duke i dhënë një puthje të fshehtë qenit.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

9. Një gjirafë ka kaluar murin që të tregojë një sekret.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

10. Një lepur i cili duket i habitur kur kuptoji se është i dashuruar me një këlysh.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

11. Dy pata dhe një qenë duke mbajtur një mbledhje për biznes.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

12. Një macë e cila është duke e shijuar vikendin.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

13. Dhe një macë e cila ka marrë një hap të madh përpara një mënyrë e relaksimit.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

14. Një macë e vogël e cila është shoqe me një drerë.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

15. Një lemur i cili zbuloi bukurinë e kekut për herë të parë.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

16. Dy qenë të cilët e lanë mbrapa dallimin e tyre që të bëjnë një pozë për kamerë.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

17. Ky këlysh i veshur me pizhame.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

18. Një macë e vogël e cila e shprehë habitjen e saj nga madhësija e dorës së gruas.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

19. Një macë e cila është duke pirë me kokë-poshtë nga rubineti.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

20. Ariu më i lumtur në botë.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

21. Dy shokë të cilët njëri është pilot kurse tjetri është bashkë-pilot të një kutie mbushëse.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

22. Një majmun i cili po e feston ditëlindjen.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

23. Një qenë i pensionuar i cili ka marrë pjesë në librin e vitit shkollor.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

24. Një këlysh e cila është e sigurt në vete se ajo është 50% zbritje në “Beanie Boo”.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

25. Një qenë e cila është bukur e habitur kur zbuloi se kishte adoptuar dy lepuj të vegjël.

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

Burimi nga: http://www.buzzfeed.com/

Comments are closed.