33 Thënie dashurie dhe si t’i shfrytëzosh ato në darsmën tënde

Të gjeshë një zgjidhje se si t’i përdorësh thëniet në darsmën tënde është shumë e thjeshtë, por që të vendosësh se cfarë thënie të përdorësh –  është me e vështirë! Nëse nuk e dinë se ku të ja fillosh të shikosh. Filloja duke menduar për këngët e tua të preferuara, filmat, poezit, librat, etj. Nëse nuk do që t’i kërkosh vetë (sepse aq shume ka sa mund të kërkosh thënie me orë të tëra!), atëherë vetëm lexoni më poshtë.

Nga Shakespeare deri te Ed Sheeran, ne kemi zgjedhur 33 thënie tona të preferuara që mendojm se do ju pëlqejnë aq shumë. Në qoftë se je duke kërkuar ndonjë thënie romantike që t’i thuash në darsëm apo të  vendosesh në ndonjë vend afër sallës të vallëzimit, duhet të gjeshë diqka te bukur që do të funksionojë edhe në ditën e darsmës.

 

Thënie të shkurtëra dhe të lezetshme

 

“Gjithmonë ke qenë ti”

1

“Ti jë lumturia ime”

2

“Ti je aventura ime më e madhe“

3

“Gjëja më e mirë për të mbajtur në jetë është njëri – tjetrin.“

4

“Gjithcka që ti je, është gjithcka që do të kem nevojë.“

5

“Të dua ty sikur XO”

6

“Ti je dielli im, hëna ime dhe gjithë yjet e mia.“

7

“Nëse e di se çfarë është dashuria, është përshkak teje.“

9

“Është pran teje ,ku unë krijoj shtëpin time.”

10

“Unë jam fatlume që jam e dashuruar në shokun tim të ngushtë.“

11

“Unë ende çdo ditë bie në dashuri me ty.”

12

“Dashuria është shoqëri që është e kapluar në zjarrë.“

13

“Nëse ti je një pëllumb, unë jam një pëllumb.“

14

“Unë e kam gjetur atë që shpirti im e do.“

15

“Ti nuk ke nevojë të ma marresh frymën, në një mënyrë ti gjithëmonë ke mundur të më bindësh që të ta jap me vetë dëshirë.”

16

“Ti nuk e gjen dashurinë, ajo të gjenë ty. Ka pak të bëj me fat dhe qka është e shënuar tek yjet.”

Comments are closed.