5 Fakte të vërteta ju duhet të dini para se të dilni në takim

Ne kemi vërejtur disa herë se të keni një të dashur dhe të dilni në takim me atë vajzë mund të jetë me të vërtetë e vështirë për disa meshkuj. Në fakt, ndonjëherë meshkujt mund të jenë të mërzitur mentalisht ose të jenë shumë të lumtur për një takim. Vajzat nuk ju pëlqejnë dukja ose statusi i një mashkulli sesa që janë të pëlqyer nga stili dhe sjellja. Bëhuni i sinqertë. Bëhuni unik. Mos mundoni të ndryshoni, mundohuni të jeni normal si dukeni gjithmonë. Vajzat gjithmonë nuk ju pëlqejnë meshkujt të cilët mundohen të duken si ndonjë person tjetër.

Kur filloni të bisedoni me një vajzë ose mundoheni ta bëni një vajzë të dashur juaj në atë kohë zgjidhni një vajzë të nivelit tuaj. Kështu nuk do të krijon ndonjë problem në të ardhmën.

Në fillim kur doni ta bëni një vajzë përvete, ju duhet në fillim të dini se sa ju keni pëlqyer asaj.

Gjëja kryesore që ju duhet ta bëni në mënyrë që të keni një të dashure të re është të filloni të njoftoheni me vajza të reja. Nëse ju nuk njoftoni vajza, ju nuk do të merrni asnjë numër të telefonit, dhe nëse ju nuk merrni asnjë numër të telefonit ju nuk do të keni asnjë takim, kur nuk keni takim nuk do të keni të dashur, e cila në fund do të thotë jo lidhje.

Filloni të takoni vajza, këtu ne do të ju ndihmojm me disa fakte se si të dilni në takim me vajza në mënyra më të mira dhe më të lehta.

1. Gjeni vajzën e duhur

Para se të dilni në takim, zgjidhni vajzën e cila ju pëlqen më shumë. Mundohuni të zgjidhni një vajzë të tipit të cilat janë të rëndësishëm për ju. Zgjidhni atë vajzë e cila do të kujdeset për ju më shumë sesa të tjerët. Zgjidhe vajzën dhe zgjidhe të duhurën, që në të ardhmën nuk do të keni ndonjë problem. Mos mendo se një vajzë e bukur ka ardhur nga një planet tjetër. Mundohuni të silleni normal, nëse ju silleni normal atëherë do të shkojë mirë. Por nëse ju nuk jeni vetvetja do të sillni gjëra negative në mes jush. Pra, zgjidh vajzën dhe zgjidh atë të tipit që është e përshtatshme për ju.

2. Mundohuni ta bëni atë të ndjehet e veçantë

Siç ju e dini, në fakt nga ana jonë e gjithë bota e di se vajzat janë shumë të ndjeshme. Në një pikë, ato do të bëhen serioze. Pra mundohuni ta bëni atë të ndjehet e veçant. Si p.sh. hapni derën për të në atë kohë kur hyni në dhomë. Nëse ju do të dilni në takim dhe merrni makinën tuaj gjithashtu hapni edhe derën e makinës. Kjo mënyrë e respektit e bën të ndjehet e veçant.

3. Bëhuni origjinal. Bëhuni burrë

Vajzave ju pëlqejnë të kenë një lidhje me dikë që mund të drejtoj më mirë. Në fakt, vajzat kanë një periodë të shkurtër të kohës për të ju zgjedhur juve. Bëhuni sensitiv kur bëni një plan të takimit, pyetni vajzën për mendimin e saj që të krijon një përshtypje pozitive për ju në mendjen e saj. Nëse ajo sugjeron ndonjë vend atëherë respektoni mendimin e saj dhe vazhdoni ashtu. Kjo është një mënyrë për të krijuar një përshtypje në një vajzë të re dhe të bukur.

4. Mos u friksoni nëse e bëni hapin e parë

Nëse jeni në një takim me një vajzë të bukur, dhe ju jeni duke pasur një kohë të bukur atëherë bëni hapin e parë. Ne kemi parë shumë probleme te disa meshkuj që kanë problem të lexojn mendjen e një vajze. Nëse ju dëshironi ta puthni atë dhe mendoni se ajo nuk ka nevojë për ndonjë puthje, në fakt vajzat kërkojnë për ndonjë sinjal nëse ajo është duke dhënë një sinjal të thjeshtë për ta puthur. Mos mendoni shumë por shkoni me të.

5. Bëhuni të pavarur

Gjëja më e rëndësishme dhe kryesore është që ju të mbani identitetin tuaj gjatë kohës së takimit. Kujtesa është një investim. Po, ju jeni duke paguar, por, çfarëdo që shpenzoni është e vlefshme. Në fund, para se e lëni vajzën ju duhet të regulloni për takimin tjetër. Jo të sigurtë nëse do të krijoni një imazh pozitiv.

Vajzat janë gjithmonë në rrethin familjar nëse kanë atraksion ndaj jush pra vetëm një arsye e thjeshtë do të prezantojë diçka ndryshe.

Një rregull e rëndësishme në një takimi është të kënaqeni vetëveten.

E fundit dhe e rëndësishme: mos e ndjekni atë, lëre atë të vjen tek ju.

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.