5 Përfitime nga të pasurit një të dashur

Secili kan zgjidhjen e vet. Kur dikush bie në dashuri kjo nuk është një zgjidhje por një vendim i marrë nga ata për të dashur njëri – tjetrin. Dashuria iu jep një ndjenjë të veçant për të qenë të lumtur. Gjëra të bukura nuk mund të mbahen me per vete. Ato ndahen me të dashurën me buzëqeshje, puthje dhe plotë dashuri.

Pra këtu flasim për 5 Përfitime të shkëlqyera nga të pasurit të dashur.

Ajo kujdeset për ju

Të gjithë kemi nevojë për një person i cili kujdeset për ne. Pra kur jeni ne lidhje dashurie sigurisht që ajo do të kujdeset për ju. Ajo do të kujdeset për ushqim, veshje dhe shumë gjëra të tjera. Nëse jeni në një situatë te vështirë ajo do të jetë aty për të ju ndihmuar të lironi stresin që keni.

Ajo ju shoqëron

Pra siç po shihet pasiqë hyn e dashura në jetën tuaj, ju do të keni shumë pak persona në shoqëri. Por nuk është asgjë për tu shqetësuar nëse e ke vajzën e ëndërrave tuaja, ajo do të jetë aty për të dalur me ju. Do të jetë zgjidhja jote se ku do të shkoni në një film apo në ndonjë darkë, por ajo gjithmonë do të jetë aty për të dalur dhe për të kaluar kohën me ju.

Ajo punon si alarm për ju.

Nëse keni ndonjë takim apo keni nevoj të zgjoheni herët në mëngjes për ndonjë punë urgjente. Ju do të keni vajzën e cila do të ju ndihmojë që të zgjoheni herët për punë. Nëse jeni student dhe keni ndonjë provim ajo sigurisht që do të ndihmojë që të zgjoheni herët në mëngjes dhe të kujtoj dhe përkrahë për gjithçka në jetë.

Ajo diskuton me ju.

Nëse jeni në lidhje atëherë do të keni shumë tema për të diskutuar e për të argumentuar. Diskutimet me të dashurën mund të bëjnë disponimin tuaj jo të këndshëm dhe kjo mund të ndikoj në lidhjen tuaj. Mirëpo bisedat e ëmbla menjëherë mbulojnë çdo gjë tjeter.

Ajo gjithmonë do të ju përkrahë.

Nëse një situatë është e keqe apo e mirë ajo gjithmonë do të jetë aty për të ju përkrahur. Ajo do të jetë aty për të ju rregulluar disponimin duke ju dhënë pozitivitet dhe duke ju ndihmuar për çdo gje që keni nevojë.

 

Një burrë gjithmonë duhet t’i respektojë ndjenjat e të dashures, emocionet e saj në mënyrë që të ketë të njëjtën veprim nga ajo. Burri gjithmonë duhet të ngushëlloj të dashurën nëse ka ndonjë keqkuptim në lidhjen e tyre. Njeriu gjithmonë duhet të respektojë miqtë e tij të tjerë ashtu si të dashurën e tij dhe nuk duhet lënë pas dore, sepse edhe miqtë i kemi zgjedhur vet dhe na ka dhënë Zoti që nga lindja.

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.