7 Aplikacione për çifte që nuk e kemi ditur se egzistojnë

1. Couple

Si funksionon: Aplikacione Couple ju mundson juve dhe partnerin tuaj te ndani mesazhe, video dhe te vizatoni së bashku.

 Thumbkiss – ka një karakteristik shumë interesante në këtë aplikacion p.sh nëse partneri juaj është në një dhomë ose një vend tjetër, ju mund të ndani një intimitet duke prekur shenjat e gishtave në të njëjtin vend në ekranin tuaj.  Aww Sa gje e lezetshme ?

Mund ta gjeni ne Itunes dhe Android

2. Fix a fight

Si funksionon: Aplikacione Fix a fight udhëzon çiftet si t’i marrin hapat e nevojshme për të rregulluar një marrëdhënie pas një fjalsoje ose problemi.

Merrni atë si terapi të lirë për çiftë. Seriozisht, aplikacioni madje përdorë zërin e terapistes martesore Mark McGonigle për t’ju  qetsuar kur gjërat marrin tatpjetën.

Mund ta gjeni në iTunes.

3. Ice Break

Si funksionon: Icebreak është një app për çiftet e reja që ju lejon atyre të ndajne përgjigjet e tyre në pyetjet te ndryshme për  personalitetin dhe hipotetike.

Në fazat e hershme të një lidhje, ky app ju jep mundësin të keni për çka të flisni gjatë gjithë ditës!

Mund ta gjeni në iTunes.

4. Avocado

Si funksionon: Mbani të gjitha fotot tuaja të përbashkëta, videot dhe mesazhet në një vend. Ju mund edhe të “përqafoni” te dashurin tuaj duke mbajtur telefonin tuaj në gjoksin tuaj.

Me këtë aplikacion ju do të njoftoheni, kur bateria e te dashurit tuaj është e hargjuar. Kështuqe nuk e keni nevoj më të shqetësoheni se pse ai/ajo nuk i është përgjigjur ende tekstit tuaj”???”

Mund ta gjeni në Itunes dhe Android

5. Wickr

Si funksionon: Wickr ju lejon të dërgoni tekste, fotografi, video, madje edhe PDF që mund të zgjasë nga tre sekonda deri në gjashtë ditë.

Ndryshe nga Snapchat, Wickr pretendon nuk ruan ndonje informacion dhe të dhëna të përdoruesve në ndonjë server, kështu që mund të jeni i sigurt se gjërat nuk do të përfundojë në duar të gabuara.

Mund ta gjeni ne iTunes and Android.

6. Simply us

Si funksionon: Simply us është i mirë për dy gjëra praktike, thjeshtë lejon të bashkoni kalendarët me të dashurën tuaj dhe të ndani To-do listat.

Ky App maksimizon efikasitetin tuaj si çift dhe ndalon panikat në mesin tuaj.

Mund ta gjeni në iTunes.

7. Kouply

Si funksionon: Kouply kthen marrëdhënien tuaj në lojë duke ju lejuar që të dërgoni pikë për partnerin tuaj se herë që  bëni diçka të mirë.

Ana juaj konkurruese nuk shkon askund. Ju mund edhe të përqafoni njeri-tjetrin dhe ta përdorin atë si një forcë të mirë duke u përpjekur të tej-ëmbëlsoni dashurinë tuaj.

Mund ta gjeni në iTunes.

 

 

Comments are closed.