9 Fjalë që çdo vajzë ka dëshirë t’i dëgjojë

Ka shumë fjalë që vajzë kanë dëshirë të i dëgjojnë. Si duket shumicës së djemve dhe burrave të ri ju intereson se çfarë do ju pëlqejnë vajzave të dëgjojnë? Në shumicën e rasteve vajzat kanë dëshirë të dëgjojnë komplimente dhe nëse jeni në një lidhje asaj definitivisht do t’i pëelqej të dëgjoj kompliment.

Ne kemi kërkuar dhe kemi gjetur 9 fjalë të cilat vajzat kanë me të vërtetë dëshirë të dëgjojnë:

1. Të dua

“Të dua” gjithmonë është një fjalë që gjithmonë duhet t’a thuash por vetëm nëse me të vërtetë e duani atë. Për vajzat këto dy fjalë të magjishme janë shumë të rëndësishme. Pra, sigurohuni të ja thuani në një vend dhe kohë të duhur, por kur ajo më së paku e pret.

2. Të bëjmë shopping

Epo mirë pra, të gjithë e dimë se vajzave ju pëlqen të bëjnë shopping. Pasi që keni krijuar një lidhje të bukur ndani mendimin me të, shkoni për shopping the bleni veshje për të.

3. Mezi pres të të shohë

“Mezi pres të të shohë” është fjala e cila çdo vajzë do i pëlqente t’a dëgjoj. Nga kjo fjalë ajo do të ndjehet e vlefshme dhe do të mendoj për ju.

4. Jam i lumtur që të kam ty

I thoni se ajo është e vetmja për ju. Nëse nuk është ajo, ju do të ishit ende beqarë. Vajzat e adhurojnë të jenë me burra të dashur dhe nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të ju treguar se ju jeni të sjellshëm dhe të ju falemnderoni atë për personin që është. Tregoni asaj se jeta juaj është e bukur vetëm sepse ajo është pjesë e jetës suaj.

5. Çfarëdo që të ndodh unë gjithmonë do të jem pran teje

Dhuroni asaj një mbështetje se çfarëdo që të jetë situata ju gjithmonë do të jeni me të do të krijoj një imazh të bukur për ty në mendjen e saj.

6. Jeni shumë e bukur

Të ja thuani një vajze se sa e bukur duket do të bëni që zemra e saj të fluturoj. Kur ju i thoni një vajze se po duket e bukur, zgjeroje fjalën më shumë dhe bëhuni të kjartë me komplimentin tuaj. Në vend se të thoni “Po dukesh e bukur”, thuani diçka sikur “Buzëqeshja jote po më zbukuron ditën time.”

7. Dëshiroj të kaloj jetën time me ty

Nëse ndjeheni rehat dhe e dini se vajzën që ju e doni është e duhur atëherë përdorni këto fjalë dhe bëje partner të jetës. Ju poashtu do të ju vërtetoni asaj se ju e keni seriozisht me të dhe mezi po prisni të kaloni jetën me të.

8. Komplimentet

Ne kemi menduar për disa komplimente dhe mendojmë se këto mund të përdoren që vajza juaj të ndjehet e lumtur.

– Të dua.
– Kam nevoj për ty.
– Je e bukur
– Të mbështesë.
– Jam me fat që të kam ty.
– Faleminderit.
– Të vlerësoj.
– Jam mirënjohës për ty.
– Dua të bëj dashuri me ty.

9. Dua të të përqafoj

Kur ajo ka një problem dhe nuk duket mirë thuani se ju doni ta përqafoni ajo definitivisht do të dëshirojë të ju përfaqoj dhe do të ndjehet edhe më mirë pastaj.

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.