9 Këshilla për të filluar një lidhje të shëndoshë online

Ne ju kemi sjellur disa këshilla që të keni një lidhje të shëndoshë online.
  1. Shkruani në mënyrë të qartë duke u siguruar që mesazhi juaj të mos keqinterpretohet.
  2. Bëni përdorim të mirë të figurave (emoj), por mos i teproni ato. Nëse ju filloni duke përdorur tre zemrat partneri juaj menjëherë mund të keqinterpretojë.
  3. Mos u zemëroni kur partneri juaj nuk kthehet tek ju. Ju të dy duhet të “keni një jetë” personale jashtë lidhjes tuaj!
  4. Mos e merrni personalisht nëse përgjigjja e tyre ju lëndon. Në fillim gjithmonë kontrolloni se a e keni kuptuar se cfarë kishte menduar, sepse ju mund ta keni keqkuptuar tërësisht.
  5. Bëhuni pozitiv në të shënuarit – nëse ka ndonjë problem, në vend se të ankoheni duheni të flisni për një zgjidhje të mundshme.
  6. Shpenzoni kohë duke “dëgjuar” duke bërë pyetje, dhe duke treguar interest në personin tjetër, është shumë më mirë sesa të “flisni” tër kohën për veten.
  7. Shmangni thashethëmet në cdo mënyrë. Partneri juaj online do të përfundoj vetëm në qoftë se ju bisedoni me shumë të tjerë në të njejtën kohë.
  8. Mos u bëni “mbretëreshë e dramës” me nxjerrjen e përgjigjeve mbështetëse vetëm për të marrë simpati.
  9. Mos u mbështetni në lidhjet online vetem sa për të plotësuar nevojat tuaja emocionale.
dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.