Angelina Jolie Pitt është Prapa Dyerve të Mbyllura në “By The Sea”

Gjatë xhirimeve të filmit “By The Sea” (Pranë detit), Angelina Jolie Pitt dhe Brad Pitt – që luajnë rolin e një ish vallëtareje depresive dhe burrit të saj të bllokuar novelist – kishte një metodë për t’i kaluar shakatë dhe nganjëherë humorin e zymtë. “Kishte shumë shaka se si askush nuk do të donte të ishte fqinji ynë përsëri”, tha Znj.Jolie Pitt, duke j’u referuar asaj se si karakteret e tyre shpesh-herë shpiunojnë nëpërmjet vrimave dy të dashuruar në dhomën e hotelit pranë.

“By the Sea” është shkruar, prodhuar dhe me regji të Znj.Jolie Pitt dhe prezenton për herë të parë atë dhe Z.Pitt që janë shfaqur në skenë bashkë që nga trilleri i shpiunazhit në 2005 “Z. & Znj. Smith”. Përveç grackat potenciale për të drejtuar jetën e gruas së dikujt në një anë, filmi ka edhe rreziqet në anën tjetër. I vendosur në një pjesë buzë detit në një qytet në Francë, është inspiruar me qëllim nga filmat e artit Europian të viteve 60 dhe 70, dhe – le të fillojnë spekulimet – tregon për historinë e shpërthimit të martesës së një çifti Amerikan.

Ulur në një suitë në Hotelin Katër Stinët, Znj.Jolie Pitt, 40, filmi i fundit i së cilës ishte tregimi për Luftën e II Botërore “I pathyer”, dukej optimiste për të – nga fakti apo friksioni se “By the Sea” mund të gjenerojë në pritjen për kritika të mundshme e asaj që ajo e quan “një zgjedhje e guximshme”. Ajo shtoj: “E di që disa njerëz do t’a urrejnë atë. Disa do t’a pëlqejnë. Por ishte e rëndësishme për mua të ndjehesha si artiste përsëri”.

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.