Kur ne bëhemi bashkë me dikë është normale që të dëshirojmë ta kemi gjithë kohën e lirë bashkë. Por me kalimin e kohës ndonjëherë është nevoja të kalojmë kohë të ndarë. Disa çifte kanë nevojë kohë për të ndenjur vetëm sesa të tjerët dhe është e pamundshme se të dy bashkë duhet të keni nevojë për kohë “përvete” dhe kohë për të qenë bashkë. Ndonjëherë kjo mund të krijoj problem dhe njëri partner do të ndjehet i refuzuar por shpesh është një pjesë normale për të njohur dhe për të kuptuar partnerin tuaj.

Më pas (zakonisht pasi të keni fëmijë) do të bëhet më e vështirë për të gjetur kohë për të kaluar prap bashkë.

Shpesh çiftet e kanë të vështirë për të manovruar të gjitha kërkesat konkuruese në kohët e tyre – puna, fëmijët, shoqëria, punët e shtëpisë….

Do të bëhet e neveritshme të mos qenurit në gjendje të gjeni kohë shtesë vetëm për të qenë bashkë dhe për t’u relaksuar. Por nëse ju mundeni të përpiqeni të angazhoheni për të kapur atë moment do të ju ndihmojnë të fokusoheni në lidhjen tuaj.

Kujdesi për vetëvetën, larg nga shtëpia dhe gjithë ato përgjegjësi dhe ndërprerjet, është mjaftë e rëndësishme. Megjithatë, nëse nuk funksionon, vetëm mundohuni ta lëni anash, ndoshta, një natë gjatë javës të largoheni në ndonjë vend. Angazhohuni disa herë në javë të fokusoheni vetëm tek “ju”.

Për të bërë një pjesë kësaj kohë mund të jetë një ide e mirë për të kaluar pakë kohë duke biseduar për gjërat se që ju prisni dhe keni nevojë që t’i bëni bashkë. Ju mund të diskutoni të gjitha gjërat se çfarë i keni bërë bashkë mëherët. Çfarë ju merr malli më shumë – dhe si mund të i riktheni atë kohë prapë?

Mundohuni të mendoni në mënyrë kreative dhe të planifikoni të bëni bashkë sa më shumë gjëra që është e mundshme.

29/02/2016
Hapësira për të kaluar kohë sëbashku si çiftë

Hapësira për të kaluar kohë sëbashku si çiftë

Kur ne bëhemi bashkë me dikë është normale që të dëshirojmë ta kemi gjithë kohën e lirë bashkë. Por me kalimin e kohës ndonjëherë është nevoja […]
26/02/2016
Çfarë kanë thënë çiftet e moshuar për martesat e lumtura

Çfarë kanë thënë çifte të moshuar për martesat e lumtura

Të gjejmë dashurin e jetës dhe partnerin ideal për të kaluar tërë jetën është diçka që të gjithë dëshirojmë. Këtu, disa çifte të cilët kanë qenë […]
25/02/2016
Tejkalimi i xhelozisë

Tejkalimi i xhelozisë

Xhelozia është një emocion normale me eksperiencë nga shumë njerëz në një lidhje, por është e rëndësishme që mos ta lëmë të dal nga kontrolli. Mbi […]
24/02/2016
101 Gjëra të ëmbla dhe romantike që t’ju thoni të dashurës

101 Gjëra të ëmbla dhe romantike që t’ju thoni të dashurës

Dashuria nuk fillon në mëngjes dhe përfundon në mbrëmje. Ajo fillon kur ju keni me së paku nevojë për të dhe mbaron kur ju vërtet keni […]
23/02/2016
5 Fakte të vërteta ju duhet të dini para se të dilni në takim

5 Fakte të vërteta ju duhet të dini para se të dilni në takim

Ne kemi vërejtur disa herë se të keni një të dashur dhe të dilni në takim me atë vajzë mund të jetë me të vërtetë e […]
16/02/2016
Thënie më të bukura për dashuri të thëna nga Bob Marley

Thënie më të bukura për dashuri të thëna nga Bob Marley

Ne ju kemi shtjelluar disa thënie të bukura nga Bob Marley të cilat kan të bëjnë me dashuri. “Ajo nuk është perfekte por as ju nuk […]
11/02/2016
shen valentini

4 Ide për çiftet në distancë në Ditën e Shën Valentinit

Nëse ju dhe i dashuri juaj nuk do të jeni në një vend në Ditën e Shën Valentinit, kjo nuk do të thot se ju nuk […]
10/02/2016

Burri nga New Jersey i shkruan gruas së tij letra dashurie çdo ditë për afër 40 vite

Noah, karakteri kryesor i filmit “The Notebook,” ka shkruar çdo ditë letra dashurie për të fituar dashurin nga Allie, por në jetën reale burri i New […]
09/02/2016
Propozime të shkëlqyera në Ditën e Shën Valentinit

Propozime të shkëlqyera në Ditën e Shën Valentinit

Dita e Shën Valentinit është njëra ndër festat më të veçanta të vitit për t’i propozuar partnerit tuaj. Është një ditë romantike të cilën gjithëmonë mund […]
08/02/2016
Si duhet ta kaloni ditën e Shën Valentinit?

Si duhet ta kaloni ditën e Shën Valentinit?

Sigurisht disa nga ju tashmë keni menduar dhe jeni pregatitur të festoni festën e të dashuruarve. Por, dikush nga ju ende nuk ka ide se çfarë […]
05/02/2016

A është buzëqeshja çelësi i zemrës së partnerit tuaj?

Buzëqeshja mund të jetë çelësi që ju të siguroni një vend në zemrën e partnerit tuaj. Studimet kanë identifikuar një lidhje në mes dashurisë dhe buzëqeshjes, duke […]
02/02/2016
lidhje dashurie

Çfarë e bënë një marrëdhënie të shëndoshë?

Shumë njerëz e jetojnë jetën e tyre të rrethuar me marrëdhënie jo të shëndosha. Duke mësuar nga shembujt, ju asnjëherë nuk do të keni mundësinë për […]
29/01/2016
Si të bëni që ish-dashuri të ju kërkojë prapë

Çfarë të bëni që ish i dashuri të ju kërkojë prapë

Pyetja e parë që duhet të ia bëni vetës është, “Pse dua të kthehem tek ai?” Në përgjithësi ne nuk mendojmë se është një ide e […]