Fatjona Berisha

Nëna Monica Romero ishte gati për të mbajtur provimin e saj final të ushtrisë në lëndën e historisë, që ishte pjesë e suksesit të saj në barchelor, por kujdestarja e fëmijve të saj anuloi të shkonte në minutat e fundit.

Pa pasur mundësi të gjejë dikë që të kujdesej për fmijët për një kohë aq të shkurtër, ajo nuk kishte zgjidhje tjetër veçëse t’i marrë fëmijët me veti dhe t’i lë të presin në koridorin e kolegjit të saj.

Në atë moment profesori i kolegjit Prof. Dr. Daniel Krebs i erdhi në shpëtim.
Profesori i dashur i kolegjit kujdesët për fëmijët derisa nëna e tyre mban provimin final

Shoqja e Monicës, Victoria Henry më vonë postoji një foto të profesorit duke u kujdesur për fëmijët e shoqës së saj në faqen e Facebook-ut.

“Unë isha dëshmitare për gjestin me të kujdeshëm të profesorit që ka parë gjatë gjithë jetës time në kolegj.“ Victoria kishte shënuar: “Një shoqe e imja ishte duke u bërë gati për provim tonë final të ushtrisë në lëndën e historisë kur kujdestarja e fëmijëve të saj e anuloi ardhjen e saj. Unë i sugjerova që më mirë t’i merr me veti dhe t’i lë ata të luajnë me tablet në korridor sesa të anulonte provimin.“

Ajo sqaroi: “Pas disa minuta ku fëmijët luanin me zë të lartë, profesori shkoi në korridor ku ishin dhe filloi të luante me ata që t’i kalonte koha me shpejtë derisa nëna e tyre po e mbante provimin final.“

“Një gjest vertet i sjellshëm. Më është ngrohur zemra sonte.“
Profesori i dashur i kolegjit kujdesët për fëmijët derisa nëna e tyre mban provimin final

Monica e cila sapo u vendos në Kentucky nga Korea e Jugut me fëmijët e saj Marcus dhe Mikayla, pranoi se kishte qenë e brengosur sepse ajo nuk do të kishte mundur të koncentrohej në provim kur fëmijët e saj ishin vetëm në korridor.

“Unë isha e brengosur për këtë sepse e dija që ata nuk do të rrinin një vend,“ ajo i tregoi Buzzfeed, duke shtuar se: “Po të përfundoja gjithë testin do të kishte qenë  mrekulli.“

Prof. Krebs i cili në vend se t’i thoshte asaj që nuk duhet t’i sjell fëmijët aty, ai është ulur me ata.”

“Ai është me të vërtet një profesor shumë i mirë dhe ka bëre një veprim shumë të mirë dhe të sjellshëm,” thotë Monica , “Unë jam shumë e lumtur për këtë.“

Fotoja është shpërndarë afër 500 herë nga shoqëria e klasës së Monicës duke e shfrytëzuar Facebook-un për të lavdëruar gjestin “mbresëlënëse“ të profesorit.

Burimi nga: http://metro.co.uk

16/12/2015
Profesori i dashur i kolegjit kujdesët për fëmijët derisa nëna e tyre mban provimin final

Profesori kujdesët për fëmijët derisa nëna mbanë provimin final.

Nëna Monica Romero ishte gati për të mbajtur provimin e saj final të ushtrisë në lëndën e historisë, që ishte pjesë e suksesit të saj në […]
15/12/2015

Trendet e flokëve për femra në vitin 2016

Viti 2016 është gati këtu tani dhe ju sgurisht jeni shume kurioz të dini trendet e reja per prerje flokësh. Personalisht ju sugjerojmë që të mos humbni më […]
15/12/2015

Ngjyrosja e flokeve trend për burrat në vitin 2016

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të thjeshtë për të marrë një pamje të re, pa shpenzuar shumë para ose pa humbur shumë kohë, atëherë ju mund të […]
15/12/2015

11 Vende të bukura për të festuar Vitit të Ri

Keni dëshirë të festoni Vitin e Ri diku jashtë vendit por nuk keni ide se ku? Ne kemi renditur disa qytete të cilat duken vërtet bukur dhe që […]
14/12/2015

Dekorimi i bredhit me lule.

Njerëzit kanë filluar t’i dekorojnë bredhat me lule dhe ato duken me të vërtetë fantastike Keni dëshirë të ndryshoni pak dekorimin e bredhit këtë vit? Dëshironi […]
11/12/2015

Shenja që tregojnë se jeni të dashuruar!

A jeni me të vërtetë të dashuruar? Sigurisht ju ka ndodhur të pyesni veten në lidhje me ndjenjat tuaja dhe vërtet është e vështirë të kuptoni sepse […]
10/12/2015

33 Thënie dashurie dhe si t’i shfrytëzosh ato në darsmën tënde

Të gjeshë një zgjidhje se si t’i përdorësh thëniet në darsmën tënde është shumë e thjeshtë, por që të vendosësh se cfarë thënie të përdorësh – […]
08/12/2015

Dekore të jashtme për festat e fundvitit.

Shfletoni dizajne të ndryshme të dekorimeve për festat e fundvitit dhe merrni ide për zbukurimin e shtëpisë suaj. Jepni një pamje krejtesisht të re duke u […]
07/12/2015

Tradhëtia- A do të mund të besoni përseri?

Bota juaj përmbyset. Ju ndiheni sikur po ju del zemra nga gjoksi. Dhe jeni të sigurt se nuk do t‘i besoni më askujt në jetë. Megjithatë […]
04/12/2015

Testi i ndarjes: 5 pyetje.

Imagjioni sikur të dinim numrin e saktë të burrave dhe grave të cilët kanë në mendje ndarjen në këtë moment. Çdo ditë, miliona burra dhe gra  […]
01/12/2015

3 mënyra që bëjnë lidhjen tuaj në distancë të funksionojë.

Bota po bëhet çdo ditë e më vogël. Sigurisht jo në aspektin e madhësisë aktuale, nuk kemi nevojë për panik, por në drejtim të lidhjes;  teknologjitë e […]
01/12/2015

10 pyetje të shkëlqyeshme për takimin e parë.

Mundësit janë që tashmë të keni mësuar për personin që do të takoni në rrjetet sociale dhe nga bisedat tuaja online kshtuqë sa i perket takimit […]
27/11/2015

Si t’i shërojmë buzët e plasitura në kushte shtëpie?

Buzët e thara nuk duken vetem keq po gjithashtu shkaktojë efekte të pakëndshme, të tilla si shtrëngim dhe ndjesi gjilpërash përreth buzëve që nuk durohen dot. […]