“Christmas 24” ka bërë një eksperiment për t’i ndihmuar njerëzit të kujtojnë domethënien e vërtetë të këtij sezoni festiv.

Kanali televiziv ka ndërtuar këtë kuti telefonate në formë të një dhurate për të ofruar dhurata falas – por bukuria e kësaj ideje u bë  e dukshme kur njerëzit ju përgjigjën telefonatave.

Shumë njerëz ecën duke e injoruar këtë kuti telefonate në stacionin e Birmingham New Street – e cila është e vështirë që ta injorosh, duke konsideruar se është e madhe dhe me ngjyre pembe të ndritshme.

Më në fund një vajzë e hap telefonin…

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Ajo dhe të tjerët e kuptuan menjëherë se është Babadimri në telefon. Pastaj  janë pyetur nëse kanë dëshirë të kenë ndonjë dhuratë për Krishlindje.

Sigurisht që të gjithë ata kanë dhënë përgjigjen “PO“. Kush nuk do të donte?

Por Babadimri ju thotë që dhuratat nuk janë për ata. Ah sa keq!

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Disa kanë thënë “Kjo është e padrejtë” ose “Pse?” por ai ju shpjegon: “Sepse dhuratat janë për t’i dhuruar jo për të marrë”.

Babadimri pastaj ju shpjegon të gjithve të ju japë dhuratat dikujt aty afër – duke i hutuar edhe më shumë.

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Njerëzit në fillim ishin shumë të habitur kur një person i panjohur po i ndjekte ata me dhurata, por pastaj ndaleshin nga veprimi i tyre i sjellshëm .

Ndërsa ata që dhuruan dukeshin edhe më të lumtur kur dëgjonin një Falemnderim pasi ata hapnin dhuratat në fund.

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Ata pastaj përqafuan njëri- tjetrin duke ju uruar festën e Krishlindjeve.

Sa i bukur është ky veprim?

Burimi nga: http://metro.co.uk

17/12/2015
Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

“Christmas 24” bëri një kuti telefonate ku njerëzit përgjigjen dhe marrin dhurata.

“Christmas 24” ka bërë një eksperiment për t’i ndihmuar njerëzit të kujtojnë domethënien e vërtetë të këtij sezoni festiv. Kanali televiziv ka ndërtuar këtë kuti telefonate në […]
01/12/2015

10 pyetje të shkëlqyeshme për takimin e parë.

Mundësit janë që tashmë të keni mësuar për personin që do të takoni në rrjetet sociale dhe nga bisedat tuaja online kshtuqë sa i perket takimit […]
14/11/2015
20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

20 Foto të kafshëve që duhesh ti shikosh para se të vdesësh

Këto janë disa fotografi të kafshëve që ju ndoshta doni ti shikoni nëse doni të jeni një njeri i plotë. 1. Një macë duke i shpjeguar mendimet […]
03/11/2015

100 vitet e kostumeve të Halloween në një video.

Gjatë gjithë vitit,  kanali i YouTube MODE na ka sjellë video përshkrime te 100 viteve të modës për epoka dhe raste të ndryshme  – qoftë modë […]
29/10/2015

Thëniet më të mira shqip

Keni nevojë për pak inspirim apo mendime pozitive, motivohuni nga thëniet më të mira shqip më poshtë: 1. Të jesh dashuria e parë për dikë është e […]
27/10/2015
Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Michael Pederson vendosë punime të vogla të mençura arti përreth qytetit, që duken sikur një bisedë me këdo që i gjen ato. Prej pllakatave tallëse […]
26/10/2015
njerëzit jane te mrekullueshem

Gjëra interesante që njerëzit i bënë gjatë një muaji.

Zbuloni, eksploroni dhe vlerësoni botën dhe njerëzit rreth jush. Për vite të tëra faqja “People Are Awesome” në YouTube është duke përmbledhur disa nga momentet më mbresëlënëse […]