Çfarë kanë thënë çifte të moshuar për martesat e lumtura

Të gjejmë dashurin e jetës dhe partnerin ideal për të kaluar tërë jetën është diçka që të gjithë dëshirojmë.

Këtu, disa çifte të cilët kanë qenë të martuar afër 30 vite apo më shumë bisedojnë për lidhjen e tyre:

‘Unë nuk mund të imagjinoj mungesën e tij. Dhe kjo nuk do të thoë që ne bëjmë gjithçka bashkë….Unë mund ta çmend atë dhe ai mund të më çmend mua. Por ne gjithmonë e dimë se njëri është aty pranë kur kemi nevoj dhe kjo lidhje të cilën e kemi na bën neve shumë të kënaqur…Ne jemi shumë të ndryshëm. Ne nuk jemi të ndryshëm me gjërat që na pëlqejnë në jetë. Ne jemi shumë, shumë afër me atë se çfarë na pëlqen në jetë.’

Katerina, e martuar 60 vite

‘Unë dua të jetë kështu. Periodikisht. Nuk mund të bëhet edhe më mirë.’

Jim, i martuar 50 vite

‘Vetëm të jemi bashkë. Të ndajmë jetën e njëri – tjetrit dhe jetën e fëmijëve tanë. Të përqafohemi në netët e ftohta.’

Charles, i martuar 30 vite

‘Është një lidhje psiqike, jo ashtu siç ka qenë kur kemi qenë të rinjë. Por gjëja kryesore është: E adhuroj atë. Çdo herë e më shumë. Ne qeshim shumë. Në qeshim për vetëvetën…Nuk e di se si kemi ardhur deri këtu, por është e mrekullueshme. Ne e mbajmë njëri – tjetrin lirshëm.’

Julia, e martuar 50 vite

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.