“Christmas 24” bëri një kuti telefonate ku njerëzit përgjigjen dhe marrin dhurata.

“Christmas 24” ka bërë një eksperiment për t’i ndihmuar njerëzit të kujtojnë domethënien e vërtetë të këtij sezoni festiv.

Kanali televiziv ka ndërtuar këtë kuti telefonate në formë të një dhurate për të ofruar dhurata falas – por bukuria e kësaj ideje u bë  e dukshme kur njerëzit ju përgjigjën telefonatave.

Shumë njerëz ecën duke e injoruar këtë kuti telefonate në stacionin e Birmingham New Street – e cila është e vështirë që ta injorosh, duke konsideruar se është e madhe dhe me ngjyre pembe të ndritshme.

Më në fund një vajzë e hap telefonin…

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Ajo dhe të tjerët e kuptuan menjëherë se është Babadimri në telefon. Pastaj  janë pyetur nëse kanë dëshirë të kenë ndonjë dhuratë për Krishlindje.

Sigurisht që të gjithë ata kanë dhënë përgjigjen “PO“. Kush nuk do të donte?

Por Babadimri ju thotë që dhuratat nuk janë për ata. Ah sa keq!

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Disa kanë thënë “Kjo është e padrejtë” ose “Pse?” por ai ju shpjegon: “Sepse dhuratat janë për t’i dhuruar jo për të marrë”.

Babadimri pastaj ju shpjegon të gjithve të ju japë dhuratat dikujt aty afër – duke i hutuar edhe më shumë.

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Njerëzit në fillim ishin shumë të habitur kur një person i panjohur po i ndjekte ata me dhurata, por pastaj ndaleshin nga veprimi i tyre i sjellshëm .

Ndërsa ata që dhuruan dukeshin edhe më të lumtur kur dëgjonin një Falemnderim pasi ata hapnin dhuratat në fund.

Kanali Televiziv “Christmas 24“ bëri një kuti telefonate ku njerëzit munden të ju përgjigjen dhe të marrin dhurata – por ka një kusht.

Ata pastaj përqafuan njëri- tjetrin duke ju uruar festën e Krishlindjeve.

Sa i bukur është ky veprim?

Burimi nga: http://metro.co.uk

Comments are closed.