Çifti i sapo martuar nxjerrë fotografi udhëtimesh që të ndalin frymën

Aventurat e çiftit finlandez-norvegjez Samuel dhe Hildegunn nisën kur ata u takuan në një dasmë në Hawaii. Çifti festuan fejesën e tyre në Paris, u martuan në Normandi, dhe kanë udhtuar gjithë globin që atëherë duke i’u falenderuar punës si fotograf të Samuelit.

“Për mua, vendi më mahnitës ka qenë Islanda”, thotë Samueli për një intervistë me Daily Mail. “Pika më e bukur për Hildegunn ishte në majë të një mali gjatë verës në Norvegji, ku mund të shohësh pamjet e majave të maleve dhe fjordet (gjiri i thellë i detit në mes të shkëmbinjëve, që zakonisht mund të shihet vetëm në Norvegji dhe Islandë, ngase formohen nga zhytjet nga luginat me sipërfaqe akulli).

Aventura e tyre në Instagram ka inspiruar më shumë se 130.000 ndjekës, dhe kanë qenë pjesë e shumë artikujve të ndryshëm. Shikoni më poshtë një sesion nga fotografitë e tyre.

1.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

2.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

3.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

4.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën5

5.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

6.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

7.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

8.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

9.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

10.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

11.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

12.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

13.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën

14.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën15

15.

Çifti nxjerr fotografi që të ndalin frymën17

Burimi: http://www.boredpanda.com/

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.