Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Allie Allen ka qenë e diagnostifikuar me kancer në tru që kur ka qenë 14 vjeçare dhe së fundi pësoi një përsëritje, pra ajo ka qenë e lumtur kur shoku i vjetër i saj Brayden Carpenter erdhi për ta marrë atë për Mbrëmje me flokë të prerë. Gjyshi i Allen-it vdiq nga kanceri në tru në muajin Mars, dhe nëna e saj është duke e luftuar kancerin në gji. Së fundi, Allen ka qenë e detyruar të fillojë kemoterapinë.

“Kjo ka qenë e vështirë për mua për ta bërë, por e kam kaluar dhe tash nuk brengosem më për të”, Allen ka shënuar në GoFundMe se ajo i ka prerë flokët për shkak të kemoterapisë. “Njëra nga këto fotot tregon plagën time të gjithë mund ta shohin këtë, por kjo plagë është një tatu me një histori të bukur, apo jo?

Kur Allie erdhi në shtëpi nga spitali, ajo ka qenë e habitur kur pa se shoku i saj po ashtu i ka prerë flokët

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Allen ka qenë e diagnostifikuar me kancer në tru kur ka qenë 14 vjeçare, por së fundi ajo përjetoi një përsëritje dhe humbi flokët

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

“Të shtundën një pjesë e madhe e flokëve filluan të bien dhe ka qenë e vështirë ta shikosh”

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Nëna e saj po ashtu është e diagnostifikuar me kancer në gji

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Në muajin Mars, gjyshi i saj vdiq nga kanceri në tru

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

“Të dielën në mëngjes u zgjova me një pjesë shumë të vogël të flokëve të mbetur në kokë kështu që vendosa që ta bëj një stil sikur Britney Spears në vitin 2007 të prerja të gjithë flokët“

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

“Njëra nga këto fotot tregojnë plagën time që tani të gjithë mund ta shohin, por një plagë është një tatu me një ngjarje të bukur, apo jo?“

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Shoqëria e klasës të Allen-it vazhdojnë të jenë pranë shoqes së tyre kur ajo ka nevojë

Djaloshi ka prerë flokët që ti bëj surprizë shoqes së tij e cila po e lufton kancerin

Burimi nga: http://www.boredpanda.com/

Comments are closed.