Fjalët e fundit të thëna nga njerëz të famshëm (Foto)

Duke i ditur fjalët e fundit që dikush i ka folur mundet nganjëherë të vë ca dritë në karakterin e tyre apo në rrethanat në të cilat vdiqën. Nuk  mund të ndihmosh por ta ndjesh se disa nga fjalët e tyre të fundit e përmbledhin personalitetin e tyre.

A i dini ndonjërën nga fjalët e thëna nga njerëz të famshëm? Do të donim t’i kishim ato në këtë listë, kështu ne i lusim lexuesit tanë t’i mbajnë komentet e tyre me respekt ndaj këtyre njerëzve.

#1 Todd Beamer ishte një pasagjer ne Fluturimin e Bashkuar 93, më 11 Shtator 2001. Këto janë fjalët e tij të fundit të regjistruara në fund të një telefonate para se Beamer dhe të tjerët tentuan të ndalonin atë. Aeroplani u përplas afër Shanksville-s, në Pensilvani.

“A jeni gati djema? Le të rrotullohemi”

Famshëm

#2 Leonardo Da Vinçi

“I kam ofenduar njerëzit dhe Zotin, sepse puna ime nuk e arriti kualitetin që duhej të kishte.”

Famshëm

#3 Frida Kahlo

“Shpresoj që dalja është e gëzueshme. Dhe shpresoj të mos kthehem kurrë.”

Famshëm

#4 Jimi Hendrix shkroi këtë në një poezi që u gjet pranë tij në shtratin e vdekjes. Kjo ishte fjalia e fundit në poezi.

“Historia e jetës është më e shpejtë sesa ta hapësh e mbyllësh syrin. Historia e dashurisë është Tungjatjeta dhe Lamtumirë. Derisa të takohemi përsëri.”

Famshëm

#5 Bob Marley

“Paraja nuk mund t’a blejë jetën.”

Famshëm

#6 Jack Daniel

“Një pije të fundit, ju lutem.”

Famshëm

#7 George Harrison

“Duani njëri – tjetrin.”

Famshëm

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.