Një djalë i propozon të dashurës për martesë duke përdorur një tabelë të zakonshme të lojës Monopol me ndarje sekrete

Justin Lebon i propozoj të dashurës së tij Mikal Ott në mëngjesin e krishtlindjeve 2014 në një mënyrë të pazakonshme. Çifti ishte rritur në të njejtën rrugë në Kaliforni kur ishin të rinjë, por asnjëherë nuk ishin lidhur derisa u njohën në Match.com vite më vonë. Pa e ditur Ott, Leboni e mori një punues druri që t’i ndihmonte atij të dizajnonte një tabelë të zakonshme të lojës Monopol me lokacione të personalizuara, një kartë special “rasti”, zarë të mbushur, dhe një ndarje sekrete me një unazë.

“I’a dhashë asaj një palë zare të mbushura. Ato do të qëllonin vetëm numrin 7të. Numri që asaj i duhej t’a dërgonte në “Rast”. Aty e kisha futur kartën “A do të martohesh me mua”. Ajo e lexoj kartën e rastit me zë “A do të martohesh me mua?” dhe tha “a është kjo kartë e vërtetë?” Në kartelë shkruhej “Nëse po, vazhdo në kartelën luksoze”. Ott e lëvizi pjesën e saj, Lebon u ul në gjunjë dhe prodhoi një unazë nga një ndarje sekrete në tabelë.

Justin dhe Mikal u pëlqente shumë të luanin Monopol sëbashku

monopol

“E dija vite më parë që Mikal ishte e duhura, por ishte vetëm disa muaj më parë kur unë vendosa t’i kërkoja asaj të martohej me mua në një mëngjes Krishtlindjeje”

monopol

“Mikal e hapi dhuratën dhe e sheh tabelën e lojës dhe thotë “një tabelë Monopol”

monopol

“I’a dhurova asaj zaret e mbushur. Ato do të binin vetëm në numrin 7”

monopol

Ajo e dërgoi Mikalin në Rastin “aty ku e kisha vendosur kartën ‘a do të martohesh me mua’ “

monopol

“E morra çelësin e telit dhe e hapa një derë sekrete nën kartën luksoze…. E nxorra unazën jashtë dhe e vendosa në gishtin e saj. I ra perfekt gjithashtu”

monopol

Ajo tha po!

monopol

“Ajo e deshi çdo sekondë të këtij propozimi, dhe unë jam shumë i lumtur që asaj i pëlqeu. Morri shumë kohë për t’u planifikuar, por unë u kënaqa në çdo sekondë të këtij rasti”

monopol

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.