Partneri im i ri ka gjashtë fëmijë. A do të ketë kohë për mua?

Para pesë muajsh, fillova të dilja me dikë që sapo kishte mbaruar një lidhje afatgjatë. Nuk ishte planifikuar të ishte një lidhje, por me kohë ishte rritur. Sidoqoftë, ai ka gjashtë fëmijë, dy adoleshentë nga një martesë e më parshme (një prej të cilëve jeton me të gjatë gjithë kohës), dhe katër fëmijë nga lidhja e mëparshme (të gjithë nën moshën 10 vjeçare).

Dukshëm ky njeri ka kaluar nëpr shumë gjëra dhe kuptueshëm do t’i duhet pak kohë për ti tejkaluar gjërat. Së fundi, ai ka qenë duke luftuar me prioritetet e tij dhe njëra prej tyre jam unë. Nuk jam e sigurtë se cili do te duhej të ishte roli im në këtë, apo nëse do duhej të shkoja një hap prapa dhe ta lëja atë ti rregullojë gjërat vetëm. Ndonjë këshillë?

“Kur lini një mesazh në këtë artikull, ju lutem jini të ndjeshëm pasiqë ky është një njeri i vërtetë që kërkon ndihmë për zgjedhjen e një dileme të jetës së saj. Konsideroni se si fjalët apo toni i mesazhit tuaj mund të përceptohet nga dikush në këtë situatë, dhe jini të vëmendshëm që komentet që do të jenë ofenduese apo degraduese për ndonjë individë do të largohen”.

 

dua
dua
Dua - Help.Biz.Love. Connecting Albanians worldwide. Our mission is to connect Albanian people worldwide. Our suite of powerful communication tools helps members meet, build a stronger Network & create a better Dating experience.

Comments are closed.