Pasi mbetet një baba i ve, ai mësoi se si t’ia rregullonte flokët vajzës së tij dhe tani mëson baballarët e tjerë!

Kur Philippe Morgese mbeti vetëm dhe duhej të kujdesej për të bijën, ai e dinte se ai do të duhet të jetë në gjendje të ia rregullojë flokët të bijës së tij një vjeçare Emma.

Tani jo vetëm që u bë mjeshtër i stileve të shumta të flokëve, por ai ka filluar edhe një klasë mësimi për baballarët e tjerë që dëshirojnë të lidhen më shumë me vajzat e tyre duke u’a rregulluar flokët.
Morgese filloi me kapëse bazë dhe bishtaleca por tani ai ka zotëruar edhe stilet më komplekse siç janë bishtalecat francez. Pasi ju dha një hapësirë e lirë në shkollën Akademia Ndërkombëtare e Bukurisë në Florida, Morgese ka mbajtur tashmë klasën e tij të parë shumë të suksesshme. Ai është duke e quajtur atë Babai i Vajzës së Vet.

Pasi mbetet baba i ve, ai mësoi se si t’ia rregullonte flokët vajzës së tij.

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-13

Gjithçka që mësoi , tani u’a mëson baballarëve të tjerë.

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-3

“Mua më pëlqen shumë të kaloj kohë me të dhe asaj i pëlqejnë flokët me stil, kështu që është situatë win-win”.

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-9 (1)

Klasa është falas: “Nuk dua asnjë para – Dhe nuk dua ta ndalë askënd që ka dëshirë të mësojë”

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-11\

Morgese është bërë stilist i vërtetë, edhe me stilet më të avansuara në repertuarin e tij!

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-16

Baballarët mësuan stile të ndryshme: krerje, kapje me karfica, bishtaleca etj.

babai ia rregullon floket vajzes

“Jam shumë krenar me këta baballarë që përpiqen të ndërtojnë një lidhje më të mirë dhe më të afërt me vajzat e tyre”

dad-does-daughters-hair-teaches-others-emma-philippe-morgese-7

Comments are closed.