Shikoni reagimin e këtij njeriu kur kupton se guraja e tij është shtatëzënë pas 17 viteve!

Kur Dana Griffin-Graves i organizoi një surprizë burrit të saj Arkell për ta njoftuar se ajo ishte shtatëzënë , ajo e dinte se ai do të reagojë emocionalisht, por nuk kishte ide se ai do të qajë nga gëzimi! “Duke pasur parasysh kohët e vështira që kam pasur duke u përpjekur të kemi fëmijë, reagimi i Arkell bëhet edhe më kuptimplotë”- shtoi ajo.

“Një Rollercoaster me emocione”

Të dy kanë qenë duke u përpjekur të kenë një fëmijë që kur u martuan gati 17 vjet më parë, por pas katër dështimeve ata ishin të gatshëm të heqin dorë. “Kjo ishte padyshim një luftë … një Rollercoaster me emocione”, tha Dana për një stacion lokal lajmesh. “Por erdha në pikën ku  thash ‘e dini se çfarë, unë nuk do të ndalem së përpjekuri.”

“Kurrë nuk kam qenë kaq i ngazellyer më parë në jetën time,” tha Arkell. “Jo kryesisht për veten time, por edhe për bashkëshorten.” Mjekët kanë thënë se fëmija është djalë dhe tani ka pesë muaj, shtatzënia është duke shkuar mirë dhe fëmija pritet të lindë në muajin shkurt.

Pas 17 vitesh duke u përpjekur, katër dështimve, ajo prap tani është shtatëzënë dhe burri i saj nuk mund të mbajë emocionet e tij:

Comments are closed.