Si të trajtoni të dashurën.

Së paku çdo mashkull duhet të dijë se si të trajtoni një femër. Ne kemi disa të dhëna të cilat ju bëjnë që të jeni një i dashur i shkëlqyer.

Kujdesu për femrën ashtu siç kërkon ajo.

Bëhu i sjellshëm.

Bëhu i butë.

Respektoni atë.

Nëse ju dhe femra juaj dilni së bashku me një grup shoqërie, atëherë mos u sillni ndryshe me të. Kaloni kohë të bukur dhe mos e leni shoqërin tuaj të ndjehen sikur ju nuk keni kohë më për ata.

Disa njerëz kur futen në lidhje ata ndalen duke bërë gjëra të lezetshme dhe të çmendura të cilat e kanë bërë partnerin të bie në dashuri me ty.

Prandaj ju këshillojmë që asnjëherë të mos ndalni duke i bërë supriza dhe duke iu dëshmuar dashurinë që keni për të dashurit tuaj. Vazhdoni të bëni gjëra të vogla sepse kan ndikim te madhë.

Hapat a para për të qenë i admiruar nga një vajzë që ju pëlqen është të trajtoni atë sa më mire. Bëjeni që ate të ndjehet e veçant kur jeni në grup.

Filloni me dhurata, çdoherë kur e ndjen vetën se po bieni në dashuri atëherë ndaje dashurin më një dhuratë. Por mos e ekszagjeroni me dhurata të ndryshme sepse ndoshta nuk funksionon. Nuk ke nevojë të dalësh jashtë vetes me gjëra që i bën, andaj bisedoni me të ndjeni emocionet e saj dhe bëjeni atë të ndjehet e sigurtë.

Çdo vajzë ka dëshirë ta duan. Bëhu krahu i saj ku ajo mund të relaksohet pa u brengosur se çfarë po ndodh në rrethin e saj. Qëndroni pranë kur ajo kërkon përkrahje dhe më e rëndësishmja kur ajo ndjehet e lumtur me jetën.

Kujdesuni për të sikur të ishit ende duke luftuar që ta fitoni zemren e saj dhe kështu nuk do ta humbni asnjëherë.

Comments are closed.