çiftet e rinjë

A jeni në një lidhje dhe keni dëshironi të mësoni sa më shumë gjëra që ta bëni lidhjen tuaj të re më të fuqishme? Mësoni se si është e mundur që për disa çiftë të rinjë ta ndërtojnë lidhjen e tyre. Mbani në mend se për të zgjatur një dashuri dhe për të qenë e duhet të ndodh kur të dy çifte kuptojnë se si të bashkpunojnë, dhe të japin mundimin e tyre në një lidhje që të dy partnerët janë duke e mbajtur.

Mbroni lidhjen me anë të komunikimit

Kjo është prioriteti i parë për çiftet e rinjë nëse ata nuk dëshirojnë ta prishin lidhjen e tyre. Mbani më mend se komunikimi është njëra ndër gjërat më kryesore për të shpëtuar dashurinë sidomos kur ka fuqinë e shkëlqyer për ta ndërtuar dhe shkatërruar çdo lidhje në këtë botë. Në mënyrë që të keni një lidhje të shëndetshme, gjëja më e bukur për të bërë është ta improvizoni komunikimin vetëm duke munduar të anashkaloni ndonjë faj, po ashtu edhe të thoni fjalë pozitive njëri – tjetrit. Me fjalë të tjera, është më mirë që çdo njëri të thotë fjalë të mira për tjetrin.

Tregoni respekt ndaj njëri – tjetrit

Është e thënë se të tregoni respekt të përbashkët ndaj njëri – tjetrit është gjëja më e rëndësishme për një lidhje në jetë, nuk ka rëndësi nëse është romantike ose shoqëruese. Por megjithatë, disa çiftë kur futen në një lidhje kanë mundësi të injorojnë këtë pjesë që ndërton një lidhje të fuqishme. Mbani në mend nëse partneri juaj ju tregon respekt ndaj jush, atëherë ju duhet ta bëni të njëjtën gjë ndaj tij. Po ashtu, koha më e bukur për të performuar këtë veprim është kur ju dhe personi juaj i zemrës jeni përball njëri – tjetrit.

Ndani kohë të veçant për njëri – tjetrin

Kaloni kohë të përbashkët vetëm të sillni frymë të re në lidhjen tuaj. Është e rëndësishme që ju të dy të kaloni kohë duke qenë me njëri – tjetrin, ku mund të shihet si një gjë e veçant për të bërë mes ju dhe partnerit tuaj. Çfarë duhet të bëni brenda kësaj periudhe? Ju mund të sugjeroni një shëtitje në park, një vozitje të gjatë tek një vend të bukur, një vallëzim në ndonjë festë apo në shtëpi, dhe të keni një darkë romantike në shtëpin tuaj ose në shtëpin e tij. Zgjidhni mirë dhe në mënyrë të mençur për t’i bërë suprizë personin tuaj të rëndësishëm. Ёshtë e rëndësishme që të siguroheni që ju të dy të mos keni ndonjë gjë e cila ju bën juve ta ndërpreni kohë tuaj romantike dhe të veçantë.

Festoni bashkë

Ka shumë evente dhe festa të veçanta si p.sh. ndonjë përvjetor, ditëlindje, Dita e Shën Valentinit, etj të i kaloni këto kohë të shkëlqyer me partnerin tuaj është gjëja më e bukur në botë. Edhe më tepër, ju nuk keni nevojë të shpenzoni shumë para në këto festa përderisa kjo do të jetë e mjaftueshme nëse keni një darkë romantike me qirinjë në shtëpi. Kjo mund të jetë një suprizë e dashurisë tuaj dhe mund të ndjeheni me të vërtetë të veçantë.

Mësoni këto këshilla për të mbajtur një lidhje të fuqishëm dhe të veçantë. Është e rëndësishme për të kuptuar emocionet e njëri – tjetrit. Bëni që dashuria dhe lidhja juaj të zgjatë përgjithmonë nga veprimet tuaja të shkëlqyeshme.

22/03/2016
Këshilla dashurie për çiftet e rinjë

Këshilla dashurie për çiftet e rinjë

A jeni në një lidhje dhe keni dëshironi të mësoni sa më shumë gjëra që ta bëni lidhjen tuaj të re më të fuqishme? Mësoni se […]