djalë

Dashuria ka një mënyrë qesharake duke na bërë neve të bëjmë, të themi dhe të provojmë gjëra të cilat ne në një mënyrë nuk kemi pasur eksperiencë ose hiqse, mundohemi t’i shmangim në çdo mënyrë që mundemi. Këtu ne ju kemi shtjelluar 16 gjëra të cilat ju nuk do të mund të i zini vajzat duke e bërë vetëm nëse jeni prej kokës deri në këmbë, të dashuruar çmendurisht me një person të mrekullueshëm.

1. Mësoni emrat e secilit lojtar të ekipit të tij të preferuar të sportit, kur mëherët ju keni qenë të lumtur duke pasur fjalën për një lojtar si “ai bukuroshi me tatuazhe.”
2. Bëhuni reale, dhe e mërzitur. Kur jeni në dashuri, është mirë të qani në krahun e tij.
3. Dhuroni pjesën e fundit të akullores me çokolatë.
4. Bëhuni jashtëzakonisht e butë në Rrjete Sociale.
5. Ose luftoni secilën dëshirë dhe bëhuni të qetë në rrjetet sociale. Pasi të gjitha, çiftet të cilat qëndrojnë në një mënyrë të qetë në rrjetet sociale janë bashkë. Dhe ju jeni në këtë barrë të gjatë.
6. Të keni një buzëqeshje në fytyrë permanent – një lloj e cila i bën që një i panjohur të mendoj se ju jeni të çmendur.
7. Të ju marr në një vallëzim në një festë ose ndoshta edhe në kuzhinë – në ndonjë kohë kur një këngë dashurie fillon në TV.
8. Kur jeni të dashuruar ju vetëm do të imagjinoni personin që e doni me muskuj.
9. Puthe dhe përqafo atë edhe kur ai është i ndjersitur.
10. Mos u çmendni kur ai e vendos duksën tuaj të preferuar në makinën e larjes së robave.
11. Shkoni në market për vetëm një gjë që ju duhet dhe dilni me shportë të mbushur me gjëra për atë.
12. Dëgjoni çdo shaka të tij edhe nëse nuk janë të insteresanta dhe qeshni shumë në çdo fund të saj.
13. Shënoni nënës së tij vetëm “Përshëndetje.” Nëse ju dëshironi të jeni në familje, ju duhet të silleni si familje!
14. Thoni “Të dua” më shumë sesa që duhet, në çdo minut edhe nëse qeni juaj i rrotullon sytë kur ju dëgjon juve duke e thënë të njëjtën gjë 17 herë në dy minuta.
15. Nxit një tri – shtresore çokolatë mjedër sepse është ëmbëlsira e tij i preferuar, kur ideja juaj të gatuani është sikur të hapësh dhuratën tuaj të preferuar.
16. Dilni ta shëtisni qenin e tij kur ju në fakt më të vërtetë e urreni gjithçka që është leshatuk ose ka jargë.

04/03/2016
16 Gjëra që ju vetëm i bëni kur jeni të dashuruar çmendurisht për një djalë

16 Gjëra që ju vetëm i bëni kur jeni të dashuruar çmendurisht për një djalë

Dashuria ka një mënyrë qesharake duke na bërë neve të bëjmë, të themi dhe të provojmë gjëra të cilat ne në një mënyrë nuk kemi pasur […]
13/01/2016
Si të njoftoheni me një vajzë apo djalë nga Diaspora

Njoftimi me djem dhe vajza nga Diaspora

Nëse keni njohur një vajzë apo djalë nga diaspora me të cilin nuk keni mundësi të takoheni sepse gjindet largë jush po keni shumë dëshirë të […]