fotografi

Disa nga ne e kanë provuar se një lidhje nga largësia mund të jetë goxha frustruese. Çfarë duhet të bëni nëse Skype nuk mjafton? Një çift kreativ Korean momentalisht në këtë situatë, gjetën një mënyrë gjeniale për t’u lidhur me njëri tjetrin nëpërmjet artit.

Pavarësisht nga diferenca në kohë prej 14 orësh, Danbi Shin që momentalisht jeton në New York dhe Seok Li, që jeton në Seoul, e mbajnë lidhjen e tyre të gjallë duke nxjerrur fotografi njëherësh kur janë në telefonatë dhe duke krijuar kollazhe.

Projekti është quajtur “Gjysmë&Gjysmë” dhe me këtë, dyshja e artistëve ShinLiArt po tentojnë të zbulojnë ngjashmëritë ndërmjet mënyrës së ndryshme të jetesës që ata kanë, të diktuar në lokacione të ndryshme.

Për më shumë shijoni fotografitë në vazhdim.

dashuria ne largesi 1

dashuria ne largesi 2

dashuria ne largesi 3

dashuria ne largesi 4

dashuria ne largesi 5

dashuria ne largesi 6

dashuria ne largesi 7

dashuria ne largesi 8

dashuria ne largesi 9

dashuria ne largesi 10

dashuria ne largesi 11

dashuria ne largesi 12

Burimi: http://www.boredpanda.com/

19/11/2015

Çiftet në Lidhje nga Largësia Bashkohen Duke Krijuar Fotografi të Kombinuara

Disa nga ne e kanë provuar se një lidhje nga largësia mund të jetë goxha frustruese. Çfarë duhet të bëni nëse Skype nuk mjafton? Një çift […]