Fustanet e nusërisë

Nje progres i mahnitshëm te fustanet e nusërisë

Fustanet e nusërisë janë mënyra më e mirë për të vlerësuar modën në çdo periudhë.
Në qoftë se një veshje është super emblematike për një kohë, zgjedhje e çuditshme e modës (si në ’80-tat), ju nuk do ta harroni kurrë.
Mënyrat e veshjes kanë evoluar gjatë shekullit të kaluar dhe rezultatet janë të mrekullueshme.

Shikoni evolucionin më poshtë.

26/10/2015
Fustanet e nusërisë

Një video tregon se sa kanë ndryshuar fustanet e nusërisë nga shekulli i kaluar.

Nje progres i mahnitshëm te fustanet e nusërisë Fustanet e nusërisë janë mënyra më e mirë për të vlerësuar modën në çdo periudhë. Në qoftë se një […]