Grimi profesional

Lisa Eldridge, një artiste e grimit profesional në Mbretërinë e Bashkuar dhe eksperte e bukurisë, ka postuar këtë video në kanalin e saj në YouTube, duke treguar saktësisht sa dramatikisht kanë ndryshuar trendet në kozmetikë gjatë gjithë historisë.

Videoja përkon me librin e saj, Face Paint: The Story of Makeup – “ Historia e grimit”, i cili sapo u lansua.

01/05/2014
trendet e grimit

Shikoni sa dramatikisht kanë ndryshuar trendet e grimit gjatë gjithë historisë!

Sed justo vulputate et, lobortis augue quam quam sed sem. Sed sed leo ac nunc sit amet leo. Integer faucibus orci sit amet quam felis vitae justo.