guximshëm

Disa njerëz mendojnë që jeta familjare është e mërzitshme, por jo në këtë rast. I dashuri im thotë: “Egzistojnë dy lloje të burrave miku im – ata që guxojnë të dalin me vajza artiste dhe ata që nuk guxojnë”.

Ai është një djalë i guximshëm dhe i pranon sfidat. Këtë vit ne do festojmë përvjetorin e 5të së bashku dhe unë i përmbledha disa nga momentet e jetës tonë, të cilat j’u mësojnë si të jesh një burrë perfekt për artisten tënde të dashur.

Ai e kupton që çdo film është një dramë

i dashuri 1

Ai është sensitiv dhe i ndjeshëm

i dashuri 2

Ai të ndjenë 24/7

i dashuri 3

Ai është një mbrojtës (dhe mbrojtja ka nevojë për hapësirë)

i dashuri 4

Ai është në gjendje të bëjë gjithçka nga asgjë

i dashuri 5

Ai është diplomatik

i dashuri 6

Ai nuk të lë të bësh gjëra të çmendura

i dashuri 7

Ai është i guximshëm dhe i qetë si trangull

i dashuri 8

Ai e adhuron të dalë në qytet me ty

i dashuri 9

Ai e pranon botën tënde imagjinare

i dashuri 10

Ai gjithashtu është një artist

i dashuri 11

 

12/11/2015
i dashuri perfekt

Si të jesh i dashuri perfekt për një vajzë artistike

Disa njerëz mendojnë që jeta familjare është e mërzitshme, por jo në këtë rast. I dashuri im thotë: “Egzistojnë dy lloje të burrave miku im – […]