lideret boterore

Me shumë spekulime përreth nëse Daniel Craig do vazhdojë të luaj James Bond, komuniteti i DesignCrowd ka vendosur të imagjinojë se si disa nga figurat politike do të dukeshin sikur të ndërronin karrierat për t’u bërë 007.

Këtu është një listë me kandidatë duke përfshirë Barack Obaman, David Cameron dhe Vladimir Putinin. Gjithashtu është edhe një sygjerim për femrën e parë Bond, dhe dikë që do të ishte rol më i mirë si armik i përbetuar.

#1 Me dashuri nga Rusia

bond1

#2 Femra e parë Bond

bond2

 

#3 Baraku Bond

bond3

#4 Kim Jong Bond

bond4

#5 Kurrë mos thuaj kurrë – Emrin e ka Bond, Hillary Bond

bond5

#6 Kuantrumpi i ngushëllimit

bond6

#7 David Cam007n

bond7

19/11/2015
bond connection

Putini, Trumpi apo Mbretëresha? Cili lider botëror do ta luante James Bond më mirë?

Me shumë spekulime përreth nëse Daniel Craig do vazhdojë të luaj James Bond, komuniteti i DesignCrowd ka vendosur të imagjinojë se si disa nga figurat politike […]