michael jackson

Si e tërhiqte Michael Jackson veten në 45 shkallë përpara, gjatë performancës së “Smooth Criminal”?

Michael Jackson mund të ketë pasur një jetë personale nën hije por argëtimi që ai ka ofruar me dekada të tëra ishte diçka që bota nuk e kishte parë më herët dhe mbase as deri më sot.

Lëvizjet e tij gjatë vallëzimit lanë njerëzit të habitur dhe të etur për të kuptuar teorinë se si ai e bënte këtë me vite të tëra. Sikur ndonjë magjistar, sekreti për trikun e tij u zbulua më në fund dhe tani ju do ta kuptoni se si Michael Jackson bëri përpjekje për të bërë vallëzimin “Moonwalk” pothuajse në çdo skenë vallëzimi.

Një nga sekretet e Michael Jackson që ende nuk është ekspozuar shumë ndaj botës është tërheqja e tij e famshme përpara në një nivel prej 45 shkallë gjatë performancës së “Smooth Criminal”. Deri sa shumë njerëz thonin se ishte aftësia e tij unike fizike që i’a lejoi të arrinte këtë lëvizje, sekreti në fakt është shumë më i thjeshtë se që e keni pritur.

Çka me të vërtetë ndodhi ishte që partneri i Michael Jackson krijoi një palë këpucë të famshme me një të çarë në fund të thembrës. Kjo do të zgjatej nga këpucët me komandën e përdoruesit dhe të vendoset si një kunj. Këpuca pastaj bëhet e sigurtë dhe personi do të kishte mundësi të tërhiqej në një shtrirje para dhe njëkohësisht duke ruajtur ekuilibrin e pjesës së sipërme të trupit.

Source: The Lad Bible – http://www.theladbible.com/articles/how-did-michael-jackson-pull-off-his-infamous-45-degree-lean-during-smooth-criminal

30/10/2015

Michael Jackson dhe vallëzimi i tij i famshëm në “Smooth Criminal”

Si e tërhiqte Michael Jackson veten në 45 shkallë përpara, gjatë performancës së “Smooth Criminal”? Michael Jackson mund të ketë pasur një jetë personale nën hije […]