Mosha

Duke përfshirë pyetje të thjeshta të cilat mund ju shpëtoj shumë dhimbje.

Mos dyshoni për statusin tuaj të lidhjes

Ju keni qenë në një lidhje për dy muaj dhe gjërat po shkojnë shumë mirë. Ju jeni e lumtur, ai mund të jetë i kënaqur, dhe ju keni informuar prindërve tuaj për atë. Ju mendoni se kjo mund të bëhet një lidhje serioze. Në këtë pikë, kjo mund të jetë një ide e bukur për të shikuar se çfarë po ndien ai. Disa njerëz mund të ju thëjnë se nuk duhet të supozoni se me mashkullin që ju jeni duke biseduar se a është me të vërtetë beqarë, ka shumë persona të çuditshëm që janë në një lidhje apo të martuar por po mundohen të kenë edhe një lidhje tjetër.

Lulet janë për të dhuruar

A ju kujtohet se një mashkull ju ka dhuruar lule për herë të parë? Me siguri që jo. Sepse shpresojm, se shumica e meshkujve e kanë bërë këtë që prej shumë kohësh. Këto lloj të gjesteve janë shenja se një mashkull është duke menduar për ju – ose shpesh. Të marrë lule, çokolata, ose gjëra të tjera tregon se mashkulli është duke ju treguar në një mënyrë se ai po kujdeset për ju dhe janë duke munduar për t‘ju bërë të lumtur dhe e di se një hapë i vogël mund të qojë në një hapë pë përapara të lidhjes. Ju nuk duhet të shpresoni se mashkulli me të cilin jeni duke u takuar është duke menduar për ju: ju duhet të besoni se ai e mendon për ju shpesh. Nëse ai nuk është duke bërë gjëra të thjeshta të ëmbla aty ose diku tjetër, atëherë gjërat mund të mos shkojnë mirë ashtu siç mendoni ju.

Një mashkull nuk do të ju plotësoj

Edhe pse çfarëdo që “Disney” mundohet të ju tregoj, ju nuk do të mund të gjeni një lumturi të pafund në një mashkull. Ju vetëm se nuk do të njoftoheni me “të duhurin” dhe të mos keni asnjë argumentim dhe të kaloni bukur me familjen e tij. Gjërat mund të jenë të vështira. Por më e rëndësishme se lumturia e vërtetë mund të vijë nga vetë – mjaftueshmëria. Nëse ju nuk e doni vetëvetën, ju nuk do të mund të dashuroni personin tjetër. Mos kërkoni nga një mashkull ndonjë gjë që mund të ju plotëson juve. Mos shpresoni se ai është i varur nga gjestet tuaja. Njihuni me vetëvetën, dhe lëre atë të jetë themeli për çdo lidhje romantike e cila do të vij tek ju.

Ndjekja është kënaqësi, por vetëm në fillim

Kur filloni të jeni në një lidhje me dikë, fakti se ju pëlqen nuk do të thotë se ju duhet të ndaleni. Gjatë kësaj periudhe kur jeni duke u njoftuar me njëri – tjetrin por ju ende nuk jeni të sigurtë se çfarë magjie mund të ju sjellë kënaqësi. Pra nuk ka nevojë ta bëni të lehtë tek një mashkull kur ju sapo keni filluar të jeni në një lidhje. Mbajeni atë në këmbë; paarritshmëria është një cilësi e mirë për ta pasur në fillim dhe meshkujt e mirë mund të rrinë përreth dhe të ju ndjekin juve. Ata të cilët janë të padurueshëm nuk mendojmë se do të jeni të lumtur.

Hapësira është një gjë e bukur

Nuk ka asgjë më të bukur sesa një femër e cila është e sigurt ndaj vetëvetës. Me këtë, meshkujt mundohen t’i respektojnë femrat të cilat janë të varur ndaj vetes dhe nuk e kanë problem këtë. Ne kemi dëgjuar tek një çiftë të cilët kur kanë biseduar për të jetuar bashkë. Ajo i kishte thënë të dashurit se “Unë të dua. Por dua të them se edhe unë kam dëshirë jem e kënaqur me vetëveten.” Ai ka qenë me të vërtetë i lumtur, edhe më shumë sesa mëherët. Hapësira është një gjë e bukur. Duke thënë se ju keni nevojë për ta bërë punën tuaj nga koha në kohë është me të vërtetë një gjë e bukur për meshkujt.

Çfarë është e bukur në fillim është e bukur edhe në fund

Kushtoni vëmendjen tuaj se si sillet një mashkull në fillim të lidhjes. Si një mashkull shfaqet në fillim të përqindjes se si ai do ta mbajë sjeljen e tij si një i dashur për një kohë të gjatë. Nëse ai është i krisur, injorues i ndjenjave, dhe jo i respektueshëm, mos mendoni se do të mund ta ndryshoni atë. Ne nuk mund t’i ndryshojmë njerëzit; ne vetëm mund ta ndryshojmë vetëveten. Nëse është i mirë në fillim mund të vazhdojë mirë. Nëse keni shumë flamur të kuqë ju mendoni se mund ta “rregulloni” dhe ju në fund do të jeni të dëshpëruar.

01/04/2016
6 Gjëra që ju duhet të dini kur jeni në një lidhje gjatë moshës 30

6 Gjëra që ju duhet të dini kur jeni në një lidhje gjatë moshës 30

Duke përfshirë pyetje të thjeshta të cilat mund ju shpëtoj shumë dhimbje. Mos dyshoni për statusin tuaj të lidhjes Ju keni qenë në një lidhje për […]