shenja qesharake në qytet

Artisti Michael Pederson vendosë punime të vogla të mençura arti përreth qytetit, që duken sikur një bisedë me këdo që i gjen ato. Prej pllakatave tallëse dhe shpalljet solemne, veprat e tij të artit janë thumbime të vogla humori që shndritin ditën tuaj.

1. S’mund të gënjejë më shumë

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

2. Të lutem mos e prek

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

3. Këpucët në tela. Këto këpucë ishin hedhur atje lartë nga një djalosh 13 vjeçar i mërzitur, më 12 Nëntor 1989. Këto plaë këpucë të vetmuara vazhdojnë ti mbijetojnë kohës dhe ekstremiteteve të motit të të gjitha llojeve, dhe për momentin mbajnë rekordin e këpucëve që kanë qëndruar më së gjati në tela.

kepucet ne tela

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

4. A kam kuptim?

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

5. Mos u trego atyre që jam këtu

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

6. Të fshihesh në publik. Teknika të shpejta për: Përzierje, Shmangie të kontaktik me sy, Vrojtim të njerëzve të njohur dhe të largohesh pa u vënë re, Të aktrosh sikur je diku tjetër, Të ecësh në mes të njerëzve të tjerë pa humbur ose pa u përplasur me të tjerët.

te fshihesh ne publik

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

7. Ju lutem prisni këtu. Vetja juaj e ardhshme do ju takojë sëshpejti

Ju lutem prisni ketu.i

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

8. Shenjat

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

9. Dalje. Dalje.

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Dalje

10. Ëndrra më e zakonshme në këtë vend 2010-2015. “Në re: Duke lundruar nëpër atmosferë përderisa qyteti zhduket ngadalë në qetësinë më poshtë.

Ëndrra më e zakonshme në këtë vend 2010-2015. “Në re Duke lundruar nëpër atmosferë përderisa qyteti zhduket ngadalë në qetësinë më poshtë.

11. Nuk mund të mbahem më

funny-sign-urban-art-michael-penderson-australia-17

12.  Ëndrra më e zakonshme në këtë vend 2010-2015. “Një tokë e zbrazët: Duke kërkuar një djerrinë pas-apokaliptike për shenja të të shpëtuarëve të tjerë.

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Source: http://www.boredpanda.com/funny-sign-urban-art-michael-penderson-australia/

27/10/2015
Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Që Vendosë Shenja Qesharake në Qytet Që Njerëzit Ti Gjejnë

Artisti Michael Pederson vendosë punime të vogla të mençura arti përreth qytetit, që duken sikur një bisedë me këdo që i gjen ato. Prej pllakatave tallëse […]