theniet me te mira

Keni nevojë për pak inspirim apo mendime pozitive, motivohuni nga thëniet më të mira shqip më poshtë:

1. Të jesh dashuria e parë për dikë është e mrekullueshme, por të jesh e fundit është përtej perfektes.

Thëniet më të mira shqip

2. Jeta është shumë e shkurtër të luftoni dhe grindeni me të kaluarën. Numëroni bekimet, vlerësoni njerëzit tuaj të dashur dhe vazhdoni me kokën lartë.

Thëniet më të mira shqip

3. Kur njerëzit largohen, lërini. E ardhmja juaj nuk varet nga njerëzit që largohen, por nga ata që qëndrojnë me ty.

Thëniet më të mira shqip

4. Njerëzit ndryshojnë për dy arsye kryesore: ose mendjet e tyre janë hapur ose zemrat e tyre  janë thyer.

Thëniet më të mira shqip

5. Jeta vjen vetëm njëherë, kështuqë bëni çfarëdo që ju bën të lumtur, dhe rrini me këdo që ju bën të buzëqeshni.

Thëniet më të mira shqip

6. 12 Hapat Për Kujdes ndaj Vetes

1. Nëse nuk ndjeheni mirë, mos e bëni.
2. Thuaj “saktë” atë që mendon.
3. Mos i kënaq njerëzit.
4. Besoju instinkteve tua.
5. Kurrë mos fol keq për veten tënde.
6. Kurrë mos hiq dorë nga ëndrrat tua.
7. Mos ki frikë të thuash “Jo”.
8. Mos ki frikë të thuash “Po”.
9. Ji i mirë me veten.
10. Lëre të kalojë, atë që s’mund ta kontrollosh.
11. Rri larg nga dramat & negativiteti.
12. DASHURO.
Thëniet më të mira shqip
7. Nganjëherë duhet të bësh çka është mirë për ty dhe jetën tënde, jo çka është mirë për gjithë të tjerët.

Thëniet më të mira shqip

8. Kur ballafaqoheni me drama të pakuptimta, kritika inatçore dhe opinione të gabuara, të largohesh është mënyra më e mirë të qëndrosh për veten tënde. Të përgjigjesh me nervozë është miratim i qëndrimit të tyre.

Thëniet më të mira shqip

9. Jam fajtor që u kam dhënë njerëzve më shumë mundësi sesa kanë merituar, por kur Kam Përfunduar, Kam Përfunduar.

Thëniet më të mira shqip

10. Nuk jam një njeri i përsosur. Bëj shumë gabime. Por me të vërtetë i vlerësoj ata njerëz që qëndrojnë me mua edhe pasiqë ta dinë se si jam me të vërtetë.

Thëniet më të mira shqip

11. Nuk është ngjyra e lëkurës tonë që na bënë të NDRYSHEM. Eshtë ngjyra ngjyra e mendimeve tona.

Thëniet më të mira shqip

12. Pjesa më e keqe e të  qenit i fortë është që askush nuk të  pyet nëse je mirë.

Thëniet më të mira shqip

13. Mos prisni derisa çdo gjë të jetë perfekte para se të vendosni të kënaqeni me jetën tuaj.

Thëniet më të mira shqip

14. Kur njerëzit e gabuar largohen nga jeta juaj, gjërat e duhura fillojnë të ndodhin.

Thëniet më të mira shqip

15. Vazhdo. Çdo gjë që ke nevojë do të vijë tek ti në kohën e duhur.

Thëniet më të mira shqip

16. Ji i mirë. Çdo kë që takon, po lufton një betejë për të cilën ti nuk di asgjë.

Thëniet më të mira shqip

17. Gjithmonë do të ketë njerëz në jetën tuaj që nuk do ju trajtojnë mirë. Sigurohuni që t’i falenderoni që ju kanë bërë më të fortë.

Thëniet më të mira shqip

18. Gjithçka mund të ndryshojë sa hap e mbyll sytë. Kështuqë, falni shpesh dhe dashuroni me gjithë zemrën tuaj. Kurrë nuk e dini se kur do ta keni atë mundësi përsëri.

Thëniet më të mira shqip

19. Nuk jam madhështore. NUK kam një pamje mahnitëse apo stomak të sheshtë. Jam larg për t’u konsideruar një modele por jam unë. Ha ushqim, kam më shumë trashësi se që duhet. Kam frikë, kam një histori. Disa njerëz më duan, disave u pëlqej, disa më urrejnë. Kam bërë mirë dhe kam bërë keq. Mund të jem e çmendur dhe e zakonshme por nuk shtirem sikur dikush që nuk jam. Jam kjo që jam. Mund të më duash ose jo por unë nuk do të ndryshoj, dhe kur dashuroj atë e bëj me gjithë zemrën time. Nuk kërkoj falje për atë që thjeshtë jam vetvetja.

Thëniet më të mira shqip

20. Ishulli i dashurisë

Thëniet më të mira shqip

 

29/10/2015

Thëniet më të mira shqip

Keni nevojë për pak inspirim apo mendime pozitive, motivohuni nga thëniet më të mira shqip më poshtë: 1. Të jesh dashuria e parë për dikë është e […]