Trend ne Kine

Gjethe dhe Karficat e tjera të ngjashme janë një trend i papritur në Kinë. Ky trend mori hovin në Chengdu, kryeqytetin e provincës jugperëndimore Sichuan të Kinës, diku në fillim të shtatorit.

Askush nuk e di se si ka filluar, por tani burra, gra dhe fëmijë, të gjithë mund ti shihni me bimë plastike në kokat e tyre. Karficat kushtojnë rreth 1 USD.

sprout-hairpins-china-trend-5__700

Sprout-Hair-Pins3__700

Sprout-Hair-Pins4__700

Sprout-Hair-Pins6__700

sprout-hairpins-china-trend-6__700

sprout-hairpins-china-trend-11__700

sprout-hairpins-china-trend-8__700

 

28/04/2014
Karficat me lule

Karficat me lule janë trendi i fundit në Kinë!

Donec est. Vivamus iaculis, diam eu arcu congue eleifend. Vestibulum commodo ligula ut augue. Maecenas pretium, diam id pharetra.