Vallëzimi

Një performancë e shkëlqyeshme vallëzimi na bën të analizojmë trupat tonë sërish. Kur fillojmë të ri-shohim krahët dhe këmbët tona më shumë se mjete për të na ndihmuar të ecim, e të mbajmë sende, vallëzimi “Duo Freckled Sky” shkon përtej kësaj.

Përformanca e Prenka Sky shpërtheu para jurisë në “America’s Got Talent”

Kur çifti përformuan pjesën e tyre që përfshiu valle, dritë dhe ujë, performanca kishte animacione të pabesueshme, iluzion optik dhe lëvizje vërtet të bukura. Ata kishin krijuar diçka më ndryshe nga çdo gjë që keni parë më parë.

Hidhni një sy videos më poshtë.

26/10/2015
Vallëzimi

Kjo performancë vallëzimi sjellë iluzionet më të mira që keni parë ndonjëherë!

Një performancë e shkëlqyeshme vallëzimi na bën të analizojmë trupat tonë sërish. Kur fillojmë të ri-shohim krahët dhe këmbët tona më shumë se mjete për të […]