Video

Në nder të Movember, në episodin e 12-të jashtëzakonisht të popullarizuar “100 vjet të Bukurisë”  grupi fokusohet në evoluimin e stilit të flokëve për  meshkuj gjatë shekullit të kaluar. Modelimi i talentuar i Samuelit Orsos na rikujton që stilet e flokëve vertetë kanë ndryshuar shumë për burrat, edhepse flokët janë një nga trendet e pakta të bukurisë  që realisht burrat përcjellin.

Në fillim të shekullit 20 favorizohet një stil me flokë të lepitura te poshtë,  percjellur me mustachet “handlebar”. Ndërsa në vitet ’30, mjekëra zvogëlohet bëhet më elegante, mustaqe e shkurtëra u popullarizuan nga legjenda e Hollivudit Clark Gable, të cilit edhe i shkojn kreditet për këtë stil të veçantë.

Shikoni më gjerësisht evolucion e stileve të flokeve për meshkuj në këtë video:

04/11/2015

100 vitet e stileve të flokëve për meshkuj në një video.

Në nder të Movember, në episodin e 12-të jashtëzakonisht të popullarizuar “100 vjet të Bukurisë”  grupi fokusohet në evoluimin e stilit të flokëve për  meshkuj gjatë […]
03/11/2015

100 vitet e kostumeve të Halloween në një video.

Gjatë gjithë vitit,  kanali i YouTube MODE na ka sjellë video përshkrime te 100 viteve të modës për epoka dhe raste të ndryshme  – qoftë modë […]
26/10/2015
njerëzit jane te mrekullueshem

Gjëra interesante që njerëzit i bënë gjatë një muaji.

Zbuloni, eksploroni dhe vlerësoni botën dhe njerëzit rreth jush. Për vite të tëra faqja “People Are Awesome” në YouTube është duke përmbledhur disa nga momentet më mbresëlënëse […]