Chat Shqip për të komunikuar me të rinj shqiptar?

chat shqip

Chat Shqip jo vetëm është një fjalët kyçe më të kërkuara, por edhe një nga arsyet kryesore pse shumë të rinj përzgjedhin të komunikojnë e kijojnë lidhje të reja me njëri-tjetrin.

Nisur nga kjo ne sot do t’jua shkruajmë disa udhëzime rreth Chat-it dhe do t’i përgjigjemi disa pyetjeve që mund të keni.

Qysh me gjete shqiptar beqar ne Chat Shqip?

Sigurisht kjo nuk është një pyetje të cilës mund t’i japësh një përgjigjë të lehtë. Sidomos nëse marrim parasysh se ka shumë chate online të cilat ofrojnë njohje mes të rinjve. Problemi me të tilla chat-e është se nuk e di se çfarë të pret nga ana tjetër.

Ndërsa, nëse për shembull shkarkoni aplikacionin e dua.com dhe krijoni një profil interesant dhe të vërtetë, e dini se ai me të cilin do të bisedoni është 100% një person që zgjidhni vet ju. Duke bërë Match, Swipe, Like e duke dërguar mesazh.

Qysh me i perdor GIFs në një Chat Shqip?

Kjo është dicka reativisht e thjeshtë: Hapni mesazhin me personin me të cilin dëshironi të ndani një GIF.

Klikoni lehtë mbi ikonën e  Sent Pictures në krye të ekranit të bisedës. Klikoni tek Library dhe zgjidhni skedarin e ruajtur GIF nga biblioteka juaj. Zgjidhni Gif-in që dëshironi duke kërkuar me një fjalë kyce dhe dërgojani shokut ose shoqes suaj.

Qysh me gjet Chat-in më të mirë për shqiptarët?

Chat-et në shqip siç e përmenda janë të shumtë, madje nëse doni të dini se cilët janë fiks.

Nëse shkoni poshtë aty ku ndodhen FAQ ose Pyetje-Përgjigjet e gatshme, do shihni fjalët kyçe më të përdorura për të kërkuar Chat Shqip. Për ta vendosur se cili është Chat-i më i mirë për shqiptarët, po jua lëm zgjedhjen në dorën tuaj. Jeni ju ata që vendosni se cila është eksperienca më e mirë për ju.

Chat shqip – Bisedoni me djem e vajza pa kufi!

Pa marrë parasysh ku ndodheni në botë, ju mund të bëni chat shqip me persona të tjerë! Pikërisht për këtë arsye është krijuar dua.com! Aplikacioni për chat dhe biseda që u mundëson njerëzve të lidhen me njëri-tjetrin kudo që ata janë!

Hapat për ta arritur këtë janë shumë të thjeshtë! Mjafton ta shkark
oni dua.com në telefonin tuaj, të krijoni një profil dhe të lidheni përmes përputhjes me persona të tjerë për të hapur bisedën apo për tu takuar!

Në chat lini përshtypje sa më të mira
Kur të kesh arritur të bëhesh match me dikë që të pëlqen përpiqu ta impresionosh atë në chat. Nëse i shkruan vetëm “Tung” gjasat se do të kesh sukses nuk janë edhe aq të mëdha. Së pari analizoni profilin me të cilin jeni bërë match. Lexoni biografinë e personit dhe nisni biseden me diçka që lidhet me të. Nëse nga fotografitë e shihni që i pëlqen hiking apo muzika, kapuni aty. Tregohuni kreativ por edhe të respektueshëm me personin që po ju pëlqen.

Disa pyetje interesante për chat shqip

  • Cila është gjëja më interesante për ty?
  • A beson në shanse të dyta?
  • Me çfarë lloj kafshe identifikohesh më shumë?
  • A do të pëlqente të ishe i/e famshme?
  • A të pëlqejnë tubimet familjare?
  • Cila është receta jote e preferuar për ta gatuar?
  • Me cilin person të famshëm do të doje të kaloje ditën? etj.

Ndoshta nuk jeni dhe aq të mirë sa mendoni në fillimin e bisedave në një chat shqip. Nëse, pasi të keni lexuar këtë deklaratë, po mendoni “Nuh-uh! Unë jam njish në fillimin e bisedave!” ka shumë mundesi që do t’ju nevojiten këshillat e këtij artikulli. Hilja për t’u angazhuar në një bisedë interesante është e thjeshtë – Mos u përpiqni të jeni interesant. Përkundrazi, interesohuni për personin tjetër. Në këtë artikull do t’ju sjellim 4 hile se si të filloni bisedën në një chat shqip.

Katër ide se si të thyeni akullin në chat

1 Hapni bisedën e re me diçka pozitive
Një qasje pozitive mund të sjellë nisjen e një bisedë në mënyrën e duhur. Ne priremi të pëlqejmë njerëz optimistë që tërheqin vëmendjen tonë për gjëra të mira. Nëse ka ndodhur se keni njohur dikë në një chat të përbashkët dhe keni vënë re që ju ka pëlqyer se si mendon, mund t’i shkruani në privat. Nëse jeni i vëmendshëm mund ta nisni bisedën duke shprehur se ndani të njëjtin mendim si ajo.

2 Bëj një kompliment të thjeshtë
Kjo teknikë është vërtet e shumëpërdorur, por nëse dini si ta përdorni mund të thyeni akullin e bisedës. Fundja kush nuk pëlqen të dëgjojë një kompliment të sinqertë?
Një paralajmërim mos komentoni për gjërat fizike. Komplimentimi i pamjes fizike ndonjëherë ju bën të dukeni si stalker. Provoni të komplimentoni për një opinion të shprehur, për karakterin e personit e gjëra të ngjashme. Nuk e vëm në dyshim që pamja ju ka tërhequr fillimisht , por të thuash “Cfarë lëkure të pastër ke?” duket pak e frikshme.

3 Në një Chat shqip – Pyet për një opinion apo sugjerim

Të gjithë duam të ndjejmë sikur mendimet tona kanë shumë rëndësi. Të kërkosh mendimin e dikujt tregon se je i interesuar për ta dhe mendimet e tyre. Kapuni pas temave që janë të rëndësishme për momentin. Mos e nisni duke dhënë ju opinionin tuaj, por duke pyetur për mendimin që ajo ka. Për shëmbull për protestëne e të drejtave të grave, për Koronën e gjëra të ngjashme. Qëndroni larg temave politike dhe fetare.

4 Flisni për diçka të përbashkët dhe lërini hapësirë tjetrit të shprehet
Kur shihni profilin e dikujt në një chat hapeni bisedën duke e nisur me dicka të përbashkët që ndani të dy. Si për shembull të thoni: “Edhe unë kam një varëse si e jotja.” Ose nëse për shembull personi ka postuar një status në profilin e vet me një shprehje filozofike mund ta hapni bisedën duke i thënë që e njihni edhe ju atë filozof. Me pak fjalë niseni bisedën duke gjetur dicka të përbashkët që e ndani të dy.

Përdorni Chat shqip në dua.com pasi të jeni përputhur me dikë

Meqë tashmë jeni përdorues i aplikacionit të dua.com, besoj ju ka ndodhur të dërgoni Like. Nëse keni fatin e mirë të përputheni me më shumë se një përdorues, atëhere chat-i juaj hapet. Me chat-in e hapur tashmë keni mundësinë t’i bëni përshtypje match-it tuaj.
– Nëse je një përdorues mashkull tregohu karizmatik dhe i shkathët.
– Nëse je një përdoruese femër tregohu e vëmendshme dhe me sens humori.

Jemi të sigurt që këto sugjerime do t’ju hyjnë në punë.

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.