Deklaratë Pronësie

dua AG është një platformë në internet që u mundëson beqarëve shqiptarë në të gjithë globin të gjejnë partnerin e tyre ideal. Përmes dua AG, të gjithë do të kenë mundësinë të lidhen me njerëz nga të gjitha vendet ku jetojnë shqiptarët. Faqja jonë web dhe aplikacionet e tjera vijuese janë pronë e dua AG, me seli në Zvicër.

Adresa:

dua AG
Leutschenbachstrasse 95
8050 Zürich
Zvicër
Email-i: info@dua.com

Të dhënat e Biznesit:

Emri i Regjistruar i kompanisë: dua AG
Drejtori menaxhues: Z. Valon Asani
UID: CHE-361.938.629
Regjistri Tregtar: Kantoni i Cyrihut

Deklaratë Përgjegjësie

Informacioni i dhënë në faqen e web-it dhe aplikimet e dua AG janë të dobishme vetëm për qëllim informacioni. dua AG, e përfaqësuar nga Bashkëthemeluesi dhe CEO, Z. Valon Asani, nuk mban përgjegjësi (nuk është përgjegjëse) për qasjen ose përdorimin e paautorizuar të përmbajtjes tuaj dhe për sjelljen e përdoruesve të tjerë gjatë përdorimit të shërbimeve tona.

dua AG synon të menaxhojë faqen e saj të internetit dhe aplikimet në mënyrë që përdoruesit të jenë në gjendje të sigurtë për të hyrë në elementet dhe shërbimet tona kudo dhe kurdo. Sidoqoftë, dua AG nuk mund të garantojë funksionalitet pa ndërprerje për shkak të arsyeve që janë jashtë mundësive tona. dua AG nuk do të jetë përgjegjëse për dëmet e shkaktuara nga përdorimi i të dhënave të përdoruesit ose mosfunksionimi i faqes së web-it dhe aplikacionit celular, duke përfshirë por duke mos kufizuar humbjen e të dhënave, infektimin nga viruset, ose probleme të tjera me të cilat mund të përballet përdoruesi.

Faqja e web-it të dua AG dhe aplikacioni celular mund të përmbajë linqe, faqe interneti ose faqe të tjera të cilat menaxhohen nga palë të treta që nuk rekomandohen, autorizohen dhe as aprovohen për arsye sigurie. Këto faqe dhe përmbajtja brenda nuk mund të monitorohen nga dua AG. Kështu që dua AG nuk mban përgjegjësi për natyrën dhe ligjshmërinë e faqeve të tilla të internetit dhe përmbajtjes së tyre, që mund të shkaktojnë dëme tek një përdorues gjatë rrugës.

Pyetjet më të shpeshta

Dëshironi të dini më shumë rreth dua.com?

Misioni ynë është që t'i lidhim njerëzit në mbarë botën me njëri-tjetrin. Vizioni ynë është të bëhemi ekosistemi më i madh social shqiptar me ndikim pozitiv tek të gjithë shqiptarët në botë.

Tani për tani ju mund të qaseni vetëm përmes programit tonë Beta Testers. Vetëm na dërgoni e-mail adresën tuaj dhe ne do t'ju dërgojmë linkun. Pas lanqimit zyrtar, aplikacioni do të jetë i disponueshëm në Google Play Store dhe App Store.

Jeni të mirëpritur të na dërgoni komentet dhe sugjerimet tuaja. Mezi presim të dëgjojmë nga ju, çdo koment apo sugjerim konstruktiv do të na ndihmojë të permiresojmë aplikacionin për secilin prej nesh.

Wow, mahnitëse - po, ju lutem! Na dërgoni idenë tuaj, na shkruani nëse mendoni se ekziston ndonjë karakteristikë që mungon e cila do të ishte e dobishme për të gjithë shqiptarët.

Te punoni me ne?

valon@dua.com

Po kërkoni bashkëpunim? Jeni të interesuar për të investuar në Dua.com? Dëshironi një demonstrim? Mos hezitoni, mund të na shkruani në çdo kohë.


Sygjerime

lark@dua.com

Çdo koment/sugjerim është i mirëpritur. Ndonjë pyetje ose sygjerim në lidhje me një veçori ose një ide të re që keni? E mrekullueshme, ju lutemi na shkruani!