Së shpejti do të lançojmë kriptomonedhën tonë të quajtur DUA.

Abonohu tani dhe bëhu një nga mbajtësit e parë të DUA Token!
duapay
 • 1
  Çfarë është DUA?

  DUA është një kriptomonedhë e cila do të jetë aseti ndërlidhës i komunitetit të dua.com

 • 2
  Pse DUA?

  Çdo pjestar në hapësirën krijuese digjitale të dua.com do të shpërblehet me DUA.

 • 3
  Kur do të jetë DUA gati?

  DUA do të jetë gati në fillim të vitit 2022. Ju do të informoheni, sapo gjithçka të jetë gati.

 • 4
  Ku mund të blej DUA?

  DUA mund të blihet në dua pay app dhe në platforma të ndryshme shkëmbimi të decentralizuara.

 • 5
  Kush mund investojë në DUA?

  Çdokush mund të investojë në DUA. Kriptomonedha mund të blihet, shitet, shkëmbehet ose të mbahet si aset.

 • 6
  Bashkohu me ne

  Mëso më shumë rreth DUA, komuniko me ekipin tonë dhe të tjerë pjestarë në grupet e ndryshme të kanaleve sociale.

1591869_messenger_social_telegram_icon
294709_circle_twitter_icon
2609558_instagram_social media_social_icon
771366_facebook_logo_media_network_social_icon
1298778_youtube_play_video_icon