Ekipi

Njoftohu me ekipin

Një ekip i shkëlqyeshëm që synon të bashkojnë 12 milion shqiptarë në të gjithë botën.

Ekipi i dua.com përbëhet nga profesionistë nga Kosova, Shqipëria, Suedia, Norvegjia, Zvicra, Gjermania dhe Hollanda. Ne punojmë me zemër dhe shpirt për të krijuar ekosistemin më të madh shoqëror i cili do të ndikojë pozitivisht në jetën e shqiptarëve në të gjithë botën.

Valon Asani

Founder & CEO

Larklind Cerkezi

Co-Founder & Chief Product Owner

Erblin Ribari

Chief Finance Officer

Oliva Cerkezi

Accounting

Imrit Kasapolli

Project Manager & Product Owner

Erand Hoxha

Head of UI/UX Design

Lend Kazazi

Lead iOS Developer

Fidan Bacaj

Lead Android Developer

Admir Kadriu

Lead Backend Developer

Esat Hamzaj

Android Developer

Granit Hoda

Backend Developer

Anesa Dinarama

iOS Developer

Rifat Abazi

Web Developer & SEO Manager

Qëndrim Cakaj

Android Developer

Leotrina Stojkaj

UI /UX Designer

Stefan Van Dijk

Chief Content Officer

Rina Hapçiu

Chief Social Media Officer

Kaltrina Podrimaj

PR & Culture Manager

Flogerta Driza

Content Writer

Argjenda Selmani

Content Writer Qysh.me

Vigan Myrtaj

Head of Web & Graphic Design

Muhamed Zeneli

Graphic Design & Video

Fidan Mjeku

Social Media & Graphic Design

Kastriot Asani

Google Ads Specialist

Pyetjet më të shpeshta

Dëshironi të dini më shumë rreth dua.com?

Misioni ynë është që t'i lidhim njerëzit në mbarë botën me njëri-tjetrin. Vizioni ynë është të bëhemi ekosistemi më i madh social shqiptar me ndikim pozitiv tek të gjithë shqiptarët në botë.

Tani për tani ju mund të qaseni vetëm përmes programit tonë Beta Testers. Vetëm na dërgoni e-mail adresën tuaj dhe ne do t'ju dërgojmë linkun. Pas lanqimit zyrtar, aplikacioni do të jetë i disponueshëm në Google Play Store dhe App Store.

Jeni të mirëpritur të na dërgoni komentet dhe sugjerimet tuaja. Mezi presim të dëgjojmë nga ju, çdo koment apo sugjerim konstruktiv do të na ndihmojë të permiresojmë aplikacionin për secilin prej nesh.

Wow, mahnitëse - po, ju lutem! Na dërgoni idenë tuaj, na shkruani nëse mendoni se ekziston ndonjë karakteristikë që mungon e cila do të ishte e dobishme për të gjithë shqiptarët.

Te punoni me ne?

valon@dua.com

Po kërkoni bashkëpunim? Jeni të interesuar për të investuar në Dua.com? Dëshironi një demonstrim? Mos hezitoni, mund të na shkruani në çdo kohë.


Sygjerime

lark@dua.com

Çdo koment/sugjerim është i mirëpritur. Ndonjë pyetje ose sygjerim në lidhje me një veçori ose një ide të re që keni? E mrekullueshme, ju lutemi na shkruani!