Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A është aplikacioni juaj vetëm për heteroseksualët?

Përditësuar më së fundi: September 9, 2021

A është aplikacioni juaj vetëm për heteroseksualët?

Aplikacioni i dua.com për momentin është vetëm në 30% të zhvillimit të vet. Momentalisht aplikacioni është përqëndruar në ndërveprimin mes meshkujve dhe femrave. Si femrat dhe meshkujt kanë shansin të dërgojnë një kërkesë Pëputhjeje ndaj tjetrit.

Në të ardhmen synojmë që dua të evolojë më tepër, ndaj do marim parasysh edhe drejtime të tjera.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.