Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A është aplikacioni veçanërisht i fokusuar tek shqiptarët?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

A është aplikacioni veçanërisht i fokusuar tek shqiptarët?

Qëllimi ynë është të krijojmë Komunitetin Shqiptar më të madh në mbarë botën. Duke pasur parasysh këtë, ne jemi të fokusuar në tregun shqiptar në fusha të tilla si dashuria, biznesi dhe ndihma, duke pasur parasysh që ky treg është shumë i decentralizuar.

Në rast se shtetas të tjerë janë të interesuar të bashkëveprojnë/bashkëpunojnë me komunitetin shqiptar, ata janë të mirëpritur të bashkohen me aplikacionin.

  • Komuniteti dhe ndjekësit tanë janë shqiptarë.
  • Marketingu ynë synon vetëm shqiptarët.
  • 99% e komunikimit tonë është në gjuhën shqipe.

Megjithatë: Nëse një përdorues zviceran dëshiron të përdorë dua për të takuar një mashkull/femër shqiptare, ose nëse për shembull, një investitor italian dëshiron të përdorë dua për të bërë biznes me shqiptarët – ata janë më se të mirëpritur ta bëjnë këtë.


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.