Si mund të ju ndihmojmë?

FAQ > A është dua.com falas?

Përditësuar më së fundi: September 10, 2021

A është dua.com falas?

Aplikacioni dua.com ka dy versione ne dispozicion. Versionin freemium (falas) si dhe atë premium me pagesë.

Falas ju mund të:

 • Bën like, match dhe dërgon mesazhe
 • Ke 50 përshtypje çdo 12 orë
 • Ke 1 InstaChat (mesazh direkt) çdo 12 orë
 • Vendos deri në 3 fotografi
 • Verifikon profilin
 • Fluturon ne dua app dy herë brenda 12 orëve

Me dua premium keni këto mundësi:

 • Përshtypje pafund për femra (500 për meshkuj në 24h)
 • InstaChat pakufi për femra (5 për meshkuj në 24h)
 • Shiko se kush të ka bërë like
 • Përdorimin e aplikacionit pa reklama
 • Undo pafund
 • Fluturime të pakufizuara
 • Ngarkon deri në 6 fotografi


A ju duket e dobishme kjo?Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.